Städning

Igår kväll blev det att städa lägenheten för min del eller blev att diska och plocka bort. Så nu ser lägenheten fin ut igen, känns bra.
Var så less på att den var stökig eftersom varken jag eller älsklingen har haft så mycket tid att städa nu förtiden eftersom jag har pluggat paper och älsklingen har jobbat. Men nu har det blivit gjort igen skönt.
Då är det bara vänta några dagar så behövs det göras igen.
Alltid lika kul att tänka så... Inte.

.


Kursintroduktion

Idag har jag varit på skolan och haft kursintroduktion. Sen blev det ner på stan och skulle köpa böckerna inför kursen men dock så fanns bara en bok inne så fick beställa resten förutom den vi ska ha till på tisdag för den hinner inte komma.
Sen blev det gå på stan en stund och bara ta det lugnt.
Sen blev det hem och har inte alls gjort så mycket sen jag kom hem, är faktiskt ganska skönt att bara ta det lugnt eftersom jag är jättetrött så orkar jag inte göra så mycket idag.

.

‎"Vilken kille som helst kan göra ett barn, men det krävs en RIKTIG man för att stanna och uppfostra barnet."

Frukost

Godmorgon!
Sitter just nu och håller på att vänta på att mina ägg ska bli klara så att jag kan börja äta frukost snart.
Imorse höll jag inte på att få mig upp, ville verkligen inte alls stiga upp. Men man är väll inte van att stiga upp tidigt eftersom man typ aldrig är i skolan eller aldrig har några lektioner. Har mest bara inläsning här hemma nufötiden. Men idag är det sista dagen på kursen och imorgon går vi in i en ny kurs.
Så idag blir det att göra klart paperet, IUP ska jag också göra och så ska jag göra en restuppgift eftersom jag har missat ett seminarium.
Men nu är äggen klara så nu ska jag äta frukost :D

Ica maxi

Hejsan!
Har nästan nyss kommit tillbaka från att ha varit på Ica Maxi och storhandlat med älsklingen, blev en hel del bra saker vi köpte. Köpte lite kött och saker som man behöver för att överleva.

Dock är jag alldeles trött nu och känner inte alls för att göra någonting just nu. Men måste plugga inför redovisningen som vi ska ha imorgon. Vi ska redovisa ett föräldra möte på undefär 35min... AHH tänk att stå där framför alla personer i 35 min... Usch jag känner mig inte alls peppad för att göra det.
Men snart kommer älsklingen hem och då ska vi äta middag eller börja laga middag. Han är och hämtar ut sin dator som har varit på lagning.

Stor handla

Idag håller jag på att skriva det sista på mitt paper, sen är det bara att läsa igenom det sen är den klar!! Äntligen säger jag bara!
Idag ska jag och Älsklingen fara och handla, blir nog att fara på Ica Maxi och storhandla för denna månad. Så håller just nu samtidigt som jag pluggar på att skriva en handlingslist på vad vi ska handla. Men det går inte så bra kommer inte på något.
Men nu ska jag äter gå.

Dagen

Idag har jag varit på skolan med min grupp och planerat in för det kommande redovisning på föräldramöte som vi ska ha. Kändes faktiskt som det gick riktigt bra måste jag säga.
Sen blev det ner på stan och fara på Akelius för att lämna in lite grejer som vi fått fast redan hade så vi hade två sen blev det att fråga lite frågor.


Sen blev det ta bussen hem, när jag kom hem så började jag inte riktigt känna mig hundra. Känner mig hängig och inte riktigt så bra. Har jätteont i skallen och fryser jättemycket.
Men nu ska jag plugga eller jag ska försöka iaf, men vet ej om det kommer gå så bra för mår inte alls bra... Men ska iaf försöka.

Promenad

Har varit ute och gått en promenad med älsklingen dock blev det väldigt kallt om öronen eftersom det blåste ganska mycket ute men blev bättre när man gick hem eftersom då slutade det blåsa. Som tur så värmde solen så det inte var så himla kallt ute forum vinden då.
Nu sitter jag här igenom och skriver på mitt paper. Känns som att det är den ändå jag skriver att jag göra. Men det tar upp stora delar av min vardag nu. Men snart ska den vara inlämnad så då slipper man skriva det nå mer känns skönt.


Ikväll blir det att mysa med älsklingen eftersom vi inte han träffas knappt och inte han fira våran 2 års dag så blir det att vi firar den idag istället. Kommer bli riktigt mysigt, vi ska se PS i love you och äta räkmackor, MUMS.

Plugg sen promenad

Godmorgon!
Sitter just nu och pluggar lite på mitt paper, men har egentligen inte alls någon lust men man måste väll. Men nu känns det faktiskt som det går ganska bra jag vet vad jag vill skriva och hur jag vill skriva det.
Dock funderar jag på att snart ta en paus och gå ut och gå. Det verkar vara så fint väder ute idag så det vill man ju inte missa. Men vill ju vara ute medans det är fint väder, inte precis som igår när det snöade då var jag glad att jag var tvungen var inne och plugga.
Men nu ska jag åter gå till mitt pluggande ett litet tag till för att senare gå ut och ta en promenad med min Älskling <3

Oj somnade visst!

Idag efter jag hade pluggat ett tag, gick jag och la mig i sängen brevid min Älskling som låg och sov. Så råkade jag somna i 3 timmar, var inte alls så lyckat. Så inatt kommer väll jag vara pigg och inte alls vilja/kunna sova.
Blir väll att se film ikväll och bara ta det lungt.
Men blir även så att jag ska plugga lite och skriva på mitt paper eller iaf så mycket som går. Men det är verkligen inte så lätt.
Men nu ska jag försöka sätta mig ner och fokusera på mitt paper, så det blir klart någon gång. Börjar bli väldigt stressad för att det inte börjar bli klart. Men det är litteraturgenomgången som är svår och resten av det är inte så himla svårt. Iaf så tycker jag det. Men det är ju jag.

plugg

Godmorgon!

Just nu sitter jag i vardagsrummet med alla min böcker för att plugga med paperet. Men har egentligen inte alls någon lust, vill egentligen inte göra så mycket alls utan bara ta det lugnt typ.
Men det får bli en annan dag när man inte har så mycket att göra i skolan då kan man ta det lugnt. Idag är mina planer att jag ska bli klar med hela litteraturgenomgången och sen ska jag även hinna så mycket som möjligt på resten. Men iaf blir klar med litteraturgenomgången så är jag faktiskt ganska nöjd.

Men nu ska jag äta frukost och sedan blir det att plugga.

Dagens citat

"Antingen är man en del av lösningen eller en del av problemet."

27 April

TACK Ida-Maria som gick och köpa biljetterna till folkparken den 27 april idag :). Kommer bli så himla roligt, så nu är biljetterna fixade. Tack så jättemycket. Är så sjukt peppad, vi kommer ha så himla roligt den kvällen. Jag saknar dig så sjukt mycket Ida-Maria och tusen tack <3
Så den 27 april så är jag i Skellefteå och tillbringar kvällen på folkparken tillsammans med underbara Ida-Maria :D

Stan!

Idag har jag varit på stan med Älsklingen ett tag. Vi gick runt och kollade lite i affärer.
Dock fick inget följa med hem förutom en vinflaska som ska sparas till senare tillfälle. Men var trevligt att gå på stan ett tag och umgås med Älsklingen ett tag för ikväll så jobbar här ändå fram till klockan 03.00, så för min del blir det en pluggar fredag.

Dagens citat

"Folk som kan räkna, vet att sex inte kommer först."

Plugga och plugga

Håller på att skriva paperet, men kan säga att det går väldigt segt. Har inte alls kommit långt och vet inte riktigt vad och hur jag ska skriva det. Det är verkligen inte lätt eftersom i litteraturgenomgången får du inte ha några egna reflektion och tankar utan allt du skriver ska komma från olika böcker.... Jag gillar att länga till egna reflektioner. Men det får man icke.....
Hur ska detta gå, sist gick det bra men denna gång känns det mycket svårare. Föra gången gick det mycket lättare, jag visste vad jag ville skriva och hur jag ville skriva det. Nu känns det som jag inte vet någonting alls.


Men jag ska inte utråka er med mitt pluggande.

Paper

Nu sitter jag här i full gång med mitt paper och håller på att se vilka böcker som jag ska skiva i. Eftersom idag på vårt lilla seminarium så ändrade dem hur man skulle skriva det. Nu behöver man inte 2 böcker att skriva om utan 3. Så alla blev inte så glada eftersom endel har skrivit klar och använt 2 böcker och måste därför skriva om. Skulle inte heller vara så glad kan jag ju säga. Men tur att jag inte har kommit så långt.
Har hittat jättemycket som jag ska skriva om och jättemånga böcker som jag kan använda mig av så det känns skönt. Nu ska jag bara börja... alltid det svåraste. Men det får funka.


Så här ser mitt pluggande ut idag. Sitter i sängen och pluggar, är mycket skönare än att sitta i köket :)

Han träffa min Älskling

Idag gick inte jag så länge, så jag han faktiskt hem innan älsklingen for till jobbet. Kändes så himla skönt att få träffa han ett tag innan han for till jobbet. Dock var vi inte alls så sociala när jag kom hem åt jag lite och sen var både jättetrötta så vi sov i en och en halv timme. Sen var det tyvärr dags för Älsklingen att fara men vi gick till ica och köpte middagen innan och sen följde jag Älsklingen till bussen.
Så jag han träffa han lite idag :).

2 år med älsklingen och många mer ska det bli <3

Idag har jag och Älsklingen varit tillsammans i 2 år, 2 helt fantastiska år. På dessa år här det hänt mycket, vi har bott på älvsbacka, vi har flyttat till Obbola som ligger en bit utanför Umeå, vi har flyttat in till Umeå och bor nu i en väldigt fin lägenhet.
Blivit en hel del flyttningar för vår del, men på är glad för att det har blivit det annars hade vi ju aldrig bott här.
Dock kommer knapp jag och Älsklingen träffas idag, eftersom jag är uppe nu och börjar skolan klockan 9 och då sover han. Jag slutar där vid 14-16 tiden jag vet inte riktigt. Då börjar älsklingen han börjar klockan 15 men då ska han ta sig ner till stan och fara in till jobbet så han far ju ett tag tidigare. Så vi får fira tillsammans en annan dag.


Dem har 2 åren är de bästa 2 åren i mitt liv, och många fler ska det bli. Älskar dig så otroligt mycket, du är det bästa som har hänt mig <3

Min söta lilla katt

Idag har jag gått ner till stan med Älsklingen. Sen gick vi runt på stan ett tag och bara kollade runt lite. Gjorde inte så mycket speciellt där eller jag var på banken och älsklingen hyra en ljudbok för att ha i bilen när han jobbar.
Sen blev det att fara hem och tvätta för min del så nu håller jag på att tvätta. Eller väntar på att tvättmaskinerna ska bli klara så att jag kan sätta in det sista.
Medans älsklingen är och jobbar och sliter.


Jag tror vår katt har blivit galen, han ska följa med mig över allt och menar över allt. Råkar jag stänga han ute när jag är i ett annat rum än han så börjar han skrika. Och går jag iväg till ett annat rum så måste han följa med. Vet inte alls vad det har blivit med han. Men han är så söt. Nu ligger han i mitt knä så går inte så jättebra att skiva men det funkar.

Våfflor

Har nyss lagat middag till mig och älsklingen blev våfflor idag. Jag vet att man egentligen borde väntat eftersom det är våffeldagen den 25 mars alltså på Söndag. Men var så himla sugen på våfflor nu så att jag inte alls kunde vänta tills på Söndag. Och så kan inte jag och älsklingen äta våfflor på söndag får då ska vi äta finare middag och mysa. Händer nämligen något speciel då, säger inte vad för det är hemligt. Så det får ni veta senare.

Men nu ska jag återgå till pluggandet av paper. Känner verkligen inte för att göra det men de måste göras. Är så himla less på att plugga ibland och bara känner för att ta en paus. Men samtidigt vill jag bli klar så att man kan börja sitt liv någon gång. Känns som man inte riktigt har börjat sitt liv när man går från en skola till en annan och man inte gjort annat i sitt liv än att plugga.

Citat

Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två.

Min dag

Idag har jag och Älsklingen gått ner till stan, eller jag gick ner till stan och han gick till jobbet. Men hans jobb ligger nästan i stan så vi följdes. Var ritkigt trevligt.
Nu sitter jag och ska åter gå till mitt pluggande av paper, men känner dock inte alls någon peppad för att göra det. Men de måste göras.


Har även hunnit med att läsa lite bloggar och bara tagit det lugnt ett tag här hemma. Men nu blir det att plugga för att senare ikväll kunna ta det lugnt och bara mysa ner sig i soffan och se någon film.

Städning

Nu har jag och älsklingen städat lite i lägenheten och plockat bort lite. Blir så less på att direkt men har städat så blir det smutsigt igen, inte alls skoj!
Men nu är det mesta gjort förutom damsugning och skurning. Men det får bli imorgon eftersom vi inte ville störa alla andra i huset.
Men nu ska jag ta det lugnt och kanske se någon film/serie och bara ta det lugnt.

Paper

Godmorgon!

Sitter just nu och skriver på mitt paper, eller kan inte säga att jag skriver eftersom jag inte kommer på något att skriva. Det är inte alls lätt det här.
Det svåraste är ju alltid att börja för sen när man väll har börjat då brukar det bara flytta på men att börja är inte alls lätt.
Men nu ska jag åter gå till mitt pluggande, får hoppas jag snart kan komma på början..

Inte min dag

Okej märker just hur mycket jag missar när jag inte längre kan låna filmer/serie. Det har kommit en ny one tree hill  säson som jag missat :O, kan inte heller se klart säsongen av teen mom 2 som är jätte spännande :(
Hmm hur ska detta gå, känns som allt går emot mig just nu. Blir så himla less.
Hoppas verkligen att detta går att lösa, känns inte alls bra att min andra dator har gått sönder. Men på något sätt måste det gå att lösa.

Pyssel

Hejsan!

Idag har vi pysslat på universitetet. Vi hade kartonger, toapappersrullar, äggkartonger, målarfärg, pennor m.m och så fick vi bygga olika saker. Var riktigt roligt, kände sig lite som ett dagisbarn.
Sen efter det så for jag och Älsklingen ner på stan och gick runt lite. Idag öppnade Jack & Jones och Vero moda i Umeå så vi gick in på de och hittade en massa saker. Dock finns inte pengarna just nu för att köpa en massa saker, så blev bara att kolla. Men måste säga att det fanns riktigt snygga grejor där. Så blir nog att gå in där och shoppa senare när man har fått pengar och har råd att shoppa igen, kommer bli skönt!


Mot univeristetet

Hejsan!
Nu sitter jag och väntar på att fara iväg till universitetet. Eller ska göra det nu snart faktiskt. Blir att fara dit och ha ett Workshop idag, kommer nog bli trevligt.
Dock är jag jättetrött eftersom jag knappt kan sova eftersom jag blir jättepigg när min Älskling snozar och inte stiger upp så sen kan jag inte somna om. Så blir jätteglad när man är pigg där vid 4 tiden på morgon. JIPPI

På stan med den bästa Amanda idag

Idag har jag varit på stan tillsammans med Amanda, vi gick runt på stan en stund och pratade. Var riktigt trevligt, har verkligen saknat att ha henne i mitt liv. Var så skönt att få prata med Amanda som verkligen förstår en och som känner en väldigt väll. Mina stunder med Amanda är ALLTID roliga, vi har jättekul tillsammans och har verkligen saknat dem. I have really miss u <3
Blev dock ingen shopping förutom mat. Men kanske var lika bra för när jag kom hem märkte jag att min dator har gått sönder så kanske måste skaffa mig en nya. Vilken tur man har ibland........ INTE.

Har världen underbaraste pojkvän som ligger och sover bredvid mig <3 I love u <3

Träffa med Amanda idag :D

Tjenare!

Om ett tag blir det att gå ner till stan för att träffa Amanda, oj vad jag längtar. Var så himla länge sen jag träffade henne. Men hoppas verkligen att det blir ändring på det. Vi ska gå på stan idag och får se om man hittar något idag.

I duschen idag hände en jättekonstig grej, när jag stod och duscha så försvann helt plötsligt nästan allt vatten så man var tvungen duscha med jättelite vatten och de tog jättelång tid sen när jag nästan var klar då kom vattnet tillbaka. Det var jätteskumt.
Men nu ska jag göra mig klar för att fara ner till stan ocht träffa Amanda. Kommer bli riktigt skojigt :)

Dagens citat


Dollarstore

Usch har så lust att fara på Dollarstore NU, men det är dock långt att fara till Dollarstore eftersom vi har inte precis något i närheten.
Finns tyvärr inget Dollarstore i Umeå, men det finns i Piteå och i Arvidsjaur. Men dock så ska jag inte dit iaf inte vad jag vet av. Vill verkligen dit men kommer nog inte bli så.
Kanske får fara dit när jag och älsklingen fått pengar eftersom Dollarstore är verkligen en bra affär. Men dock är det ett tag kvar innan vi får pengar :(

Amanda

Tjenare!

Idag har jag inte alls gjort så mycket, har mest bara tagit det lugnt och sett lite film. Har även plockat bort lite men det var väldigt lite.
Nu sitter jag i soffan bredvid Älsklingen och kollar lite på tv, medans han sitter och spelar på datorn. Senare ska vi nog se film tillsammans :).

Imorgon ska jag äntligen efter mycket lång tid ska jag träffa Amanda. Har verkligen saknat henne jättemycket, vi har tyvärr inte träffats så mycket på senaste tiden men det hoppas jag verkligen kommer ändras.

God morgon

Tjenare!

Har nästan nyss stigit upp ur sängen, och ska snart sätta mig ner och plugga lite. Blir att plugga lite till paperet som vi ska skriva om ett tag. Blir nog även att ta det lite lugnt och inte göra så himla mycket idag eftersom jag är jättetrött och verkligen inte har någon ork idag.

Men nu ska jag läsa lite bloggar och lyssna på musik. Efter det blir det att sätta sig ner och plugga inför paperet som vi ska skriva.

Senare gå mot stan!

Tjenare!

Idag har jag inte hunnit göra så mycket, har typ bara stigit upp och ätit frukost. Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket annat idag.
Senare idag blir det att gå ner till stan och möta älsklingen när han slutar. Så blir det att gå runt en stund på stan och bara kolla runt lite.

Måste säga att det var helt rätt låt som vann melodifestivalen i lördags. Det var den absolut bästa låten av dem alla iaf tycker jag det.

Besök

Hejsan!

Idag har vi haft besök har i Umeå från Skellefteå. Min brorsan, farmor och farfar kom hit och hälsade på. Var första gången farmor och farfar såg vår lägenhet, så det var riktigt trevligt.
Vi for och åt lunch på restaurang MIX och kan säga är fortfarande mät efter det så idag blir det ingen middag. Sen blev det att fara på MIO och var verkligen sugen på att göra om lägenheten. Så himla lust att bara köpa en ny soffa, men det får bli ett senare projekt. Kan säga att MIO/hermanson här i Umeå verkligen är en jättebra affär. Där kommer jag fara fler gånger kan man ju lugnt säga.


Nu ligger jag i sängen och tar det lugnt och sitter vid datorn lite. Funderar om jag ska se någon film och bara ta det lugnt. Är jättejätte trött idag och känner egentligen inte för att göra så mycket alls idag.

Sjukt sugen!

Är så sjuk sugen på att börja träna igen, saknar det så OTROLIGT mycket. Vill bara springa iväg nu till IKSU och köpa ett träningskort men dock så har jag inte råd med det just nu.
Men träningen ska börja igen när jag och älsklingen får mer pengar!!
Kan nog säga att jag har nog aldrig i hela mitt liv vart så här extremt sugen på att börja träna som jag är just nu, det är typ något jag tänker på hela tiden. Hur skönt det kommer bli när jag har börjar tränat och hur mycket jag längtar. Att äntligen få komma i form.

Min helg

Nu sitter jag i soffan under min mysiga filt och väntar på att min Älskling ska komma hem och äta middag är verkligen jätte tomt i lägenheten när han inte är här. Sen ska han dock ut och jobba igen, han jobbar ända fram till klockan 12.
I veckan har jag och Älsklingen inte hunnit tillbringa så mycket tid tillsammans eftersom han börjar när jag slutar skolan och han sover när jag far till skolan. Men imorgon och i helgen är vi både lediga så då har jag planerat att tillbringa min tid tillsammans med min Älskling <3

Friendzone

Nu sitter jag och ser lite tv och äter två ägg :) Måste säga att ägg är underskattade det är så himla gott. Ska se friendzone som snart börjar på MVT. Kan faktiskt vara riktigt roligt ibland. Det handlar om två vänner där den ena har blivit kär i den andra och ska ordna en date för dem både och berätta om sin kärlek för den andra. Ibland slutar det i fiasko då den andra nobbar alltihopa och ibland slutar det bra då blir det en date :D

Idag har jag åkt gratis taxi, det är inte många som får åka gratis taxi :P

God morgon

God morgon!

Sitter just nu och pluggar inför dagens seminarium som jag ska ha senare idag eller jag har gjort det ett tag nu faktiskt och boken som vi läser är så TRÅKIG!! Vill verkligen egentligen inte läsa den men man måste väll. Vill egentligen bara krypa ner i sängen bredvid min älskling som fortfarande ligger och sover. Jag vill också SOVA!!
Men sen efter dagens seminarium är det helg för min del så då blir det att ta det lugn eller jag ska städa sen blir det att ta det lugnt.


Usch ibland saknar jag Skellefteå verkligen, eller saknar inte själva Skellefteå utan saknar personerna som bor i Skellefteå om bara alla min vänner kan flytta till Umeå så skulle det varit mycket bättre.

Dagens citat!



"Kärleken är ett löfte, kärleken är en gåva, när du en gång har fått den så glömmer du den aldrig, låt den aldrig försvinna"

Dagens citat

"Var dig själv. Alla andra är redan upptagna".

Plugg

Börjar egentligen inte förrens klockan 13.00 idag men eftersom jag inte riktigt känner mig så himla förberedd inför dagens muntliga tenta så steg jag upp kl 08.00 idag. Får väll gå och lägga mig tidigt ikväll eftersom jag somnade efter klockan 3 inatt. Men var verkligen inte trött inatt och kunde verkligen inte sova.

Men snart blir det väll att äta frukost och sedan åter gå till mitt pluggande. Dock så hinner jag inte plugga så mycket eftersom jag har en helt galen katt som gör allt möjligt just nu. Han springer runt, runt, runt i lägenheten och är helt galen. Vet inte alls vad det vart med han nu på morgonen men det blev iaf ingen lugn morgon som jag hade hoppats på.
Men nu ska jag försöka återgå till mitt pluggande, får se om det går eller om katten ska forsätta störa mitt pluggande

Toppen

Känner mig verkligen på toppen humör även fast jag sitter och pluggar och även fast jag är ensam hemma och min älskling inte har slutat från jobbet. Men det är för att jag vet vad jag ska göra den 27 April iaf om vi får tag på biljetter som jag verkligen hoppas att vi gör.
Kan nog inte må bättre än just nu, även fast jag vet att jag måste sitta upp ett bra tag till och plugga. Men min kväll är helt toppen, hade kunnat vara lite bättre om min älskling hade varit hemma.
Men han slutar nu snart så snart är han på väg hem, och det känns även TOPPEN!!
Allt är verkligen TOPPEN just nu!!

Dagens aktiviteter

Har suttit och pluggat hela dagen för morgondagens tenta och känner fortfarande att jag inte kommer någon vart, känns verkligen inte bara måste jag säga.
Vet inte alls hur detta ska gå men ska försöka så gott jag kan iaf och om det inte går bara så får jag väll göra om det isf, värre än så är det faktiskt inte. Men skulle verkligen vara skönt att ha det bort gjort.


Har även idag planerat att fara ner till SKELLEFTEÅ den 27 April för att fara ner till Folkparken med Ida-Maria och danska och se loreen. Kommer bli riktigt roligt, känner mig verkligen peppad på det.
Nu har jag verkligen något jag ser framemot och tror verkligen att det kommer att bli en toppen kväll, för har alltid haft det riktigt roligt när jag har umgåts med Ida-Maria. Saknar dig verkligen <3

...

"Bara dina äkta vänner kan se att det finns tårar bakom ditt leende".

Skellefteå

Hejsan!!

Nu var det ett tag sen jag skrev, men har varit hemma i Skellefteå i helgen eller i alla fall på fredagskväll och över lördagen. För sen på lördagskvällen då for jag tillbaka till Umeå, men han med en massa trevliga saker i Skellefteå.


På fredagskvällen blev det att fira syrran som fyllde 23 år på lördagen. Så när jag kom till Skellefteå blev det att direkt fara dit. Sen efter det blev det ett kärt återbesök på Söder och Night Flight och se hur det såg ut nu förtiden. Det hade blivit en del förendringar sedan jag hade varit där men inte jättemycket.
Att Night Flight fortfarande finns kvar var ju lite roligt och att det fortfarande gör en Night flight resa. Night Flight hade inte förändrats så jättemycket, var fortfarande ungdomar som ordnade allt, var band som spelade, var disko och allt höll till på söder och a-torp skolan m.m. Dock minns jag det som att det var mycket mer folk när jag var där men kan ju bara vara minnet som sviker.


Sen på lördagen blev det att vara ute i det fina vädret i stugan och grilla lite korv och köra skoter. Var riktigt trevligt måste jag säga. Hade nog inte kunnat vara så mycket bättre, vädret var toppen, köra skoter är AWESOME och grilla är GOTT!! Sen hade brorsan köpte matchen mellan AIK - LULEÅ så innan jag for hem blev det att se det. Och ja AIK VANN!!!