Godmorgon

Godmorgon.
 
Sitter just nu vid köksbordet och har just ätit frukost. Hoppas just nu på att jag får behålla maten så jag slipper åka in till sjukhuset för det är så himla trist där. Finns absolut roligare saker att göra.
Men nu medans min älskling ligger och sover ska jag sätta mig och se Dr. Dolittle 2. Såg 1:an igår så nu blir det att se 2:an. 
 
Men bloggar nog mer senare idag om jag orkar. Min energi är som bortblåst och vet inte vart jag ska hitta den. Men den kommer nog tillbaka efter att bebisen har kommit ut. 

Sundsvall

Hejsan.
 
Jag vet att det var ett tag sen jag skrev, men har inte mått så bra eller ja det gör jag väll fortfaranade inte. Är så less på denna graviditet just nu att bebisen gärna får komma NU. Mår illa hela tiden och får om jag har tur behålla 1 måltid om dagen....
 
Men nu ska jag berätta om min trevliga helg som jag hade förra helgen. I lördags skulle min pappa och hans tjej komma och hjälpa oss lite, trodde jag... Men så blev det inte, pappa och älsklingen hade planerat att vi skulle fara till Sundsvall och bo där en natt så det gjorde vi.
Så på lördag när jag vaknade fick jag vet att vi skulle dit så var bara att packa väskan. När vi kom fram till Sundsvall blev det att gå på ikea och se vad vi skulle köpa med oss hem nästa dag. Sen blev det även en tur inne på birsta city, riktigt trevligt. 
När vi var klara där for vi till hotellet och checkade in oss där. Och så gjorde vi oss klara för att sedan gå ut och äta. Vi gick på Invito men först fick vi sitta och vänta där 1 timme för de fanns inge bord men det kan jag lugnt säga att de var det värt. Liksom hur ofta får man förrätt före förrätten?? Jo det fick man där som var super god, var någon räkgrej och så var det små olika sorters bröd med något jättegott smör man skulle he på. 
Sen blev det dags för den riktiga förrätten och mums det var gott. Efter det blev det dags för huvudrätten som för min och älsklingens del blev det oxfile. Kan nog säga att jag aldrig i hela mitt liv ätit en så god oxfile som jag gjorde där. Fanns absolut inget att klaga på. Maten var god, personalen var toppen och MUMS. 
 
Nästa dag fick vi äta en utmärkt hotellfrukost, för att senare ge oss i väg till Ikea igen. Denna gång köpte vi med oss alla grejer. Det blev för vår del:
  • Skohylla
  • Nya tallrikar
  • Sängkläder till bebis
  • Täcke och kudde till bebis
  • Badbalja till bebis
  • Handdukar till bebis
Ja alltså en hel del grejer, har säkert missat något. Efter de blev det att gå till Birsta igen där jag köpte årets första julklapp. 
 
Sen var det dags att åka hemåt. Dock blev det väldigt trångt i bilen så jag fick sitta i mitten och fick jätteont i ryggen. Så jag och älsklingen byte plats när vi kom till ö-vik som tur var.
 
       

Mot jobbet...

God morgon :)
 
Jag vet att det var ett tag sen jag skrev men har inte mått så speciellt bra. Har mått jätteilla så har mest legat i sängen och bara tagit det lugnt.
Får hoppas det känns bättre idag, för idag ska jag fara iväg och jobba. Som tur så jobbar jag ju bara 4 timmar, dock så brukar det kännas som en evighet tyvärr. Men bättre än att jobba en hel dag. 
 
Men nu ska jag göra mig klar för att fara iväg och jobba. 

Moomin tema

Hejsan.
 
Eftersom jag har haft en bloggpaus nu ett tag, så har jag ju även hunnit införskaffa mig lite mer grejer till den lill*. 
 
Bilderna är lånade från Lindex hemsida.
Denna är köpt på Lindex för 99kr.
 


Och så ett par matchande byxor till. Som även dem kostade 99 kr. 
 
Sedan så igår när vi var på babyproffsen köpte vi detta. (Bilderna lånade från google)
Denna finna skötbädd köpte vi för 299 kr på babyproffsen.
 
Och detta söta spjälskydd för 499 kr på babyproffsen. 
 
Som ni kanske märker så går vi i moomin tema :D. Inte alla som är jättenöjda över det, men jag älskar det. Så ni kan ju kanske gissa vem som inte gillar moomin. Men det fick bli moomin ändå, sån tur man har :D.

Dagen flyter på

Hejsan. 
 
Har faktiskt inte haft så mycket tid till att blogga idag. Har haft som fullt upp, men nu har jag tid.
Idag när jag vaknade så kom älsklingen hem och vi åt frukost/lunch. Sen när han for tillbaka till jobbet så var det dags för mig att ta mig en promenad i det mysiga regnet ner till universitetet för att lämna en bok till Amanda som hon skulle köpa av mig. Sen var det dags att vandra tillbaka hemåt Kan säga man var ganska blött när jag väll kom hem.
 
Sen så var det bara att torka lite för att sedan gå till föräldragruppen som vi har på måndag. Idag kunde dock inte älsklingen följa med eftersom han jobbade. Men det gick jättebra ändå. Får säga att det känns riktigt skönt att kunna prata med andra som liksom är i samma situation. 

Bebis grejer inköpt idag :)

Hejsan.

Idag har jag och älsklingen varit på babyproffsen och köpt grejer till den Lill*.
Visar bilder på det senare. Köpte ett spjällskydd, en skötbädd och lite andra små saker. Har även beställt från jollyroom en blöjhink och en badhjäl. Så nu börjar det faktiskt kännas som det närmar sig.

Dock får gärna bebisen komma nu för har en sån halsbränna, ont i ryggen och foglossning som bara den. Känns som man har lyckas få alla biverkningar av graviditet som finns.

Tillbaka

Hejsan.

Efter att varken ha haft tid eller ork till att blogga sen jag kom hem från Gotland, har jag nu tänkt börja om. Blir mycket lättare att blogga nu när blogg.se har gjort en app till android :)

Ska berätta lite senare om resan till Gotland, men nu ska jag plocka bort lite här hemma.