Plugg

Hejsan!
Idag har jag inte så mycket att skriva egentligen. Är väldigt trött idag och orkar egentligen inte gör så mycket idag. Men måste plugga lite och verkligen få bort lite som måste göras. Men är jättetrött och vet inte alls hur jag ska lyckas göra ett bra jobb med mitt pluggande.


Idag händer det inte så himla mycker, var så himla dåligt väder ute så har inte alls någon lust att gå ut och gå eller att vara ute. Men ikväll trotts vädret så blir det att grilla, ska bli gott :D
Men nu ska jag plugga eller försöka iaf, vet ej om det kommer gå så himla bra dock.

Varg Veum

Hejsan.
Ikväll sitter jag och älsklingen och tar det lugnt. Vi har börjat se några filmer eller det är typ en serie med filmer. Måste säga att de verkar riktigt bra men vi har bara sett 1 film. Filmerna heter Varg Veum och är dekare, handlar om Varg Veum som löser olika brott. Dock är Serien på norska men jag tycker det går jättebra ändå.

Tillbaka på bloggen

Okej, nu var det ett väldigt bra tag sen jag har bloggat. Men har liksom haft fullt upp med livet och har inte heller mått så himla bra på sistone.
Men nu hoppas jag att det blir ändring på det och att livet börjar bli bättre.
Det har hänt så himla mycket i livet sen jag sist bloggade, men allt det orkar jag inte skriva här.



Nu sitter jag i sängen och har nyss duschat, var riktigt skönt måste jag säga.
Just idag händer det inte så himla mycket, ska plugga senare och så ska jag även försöka att hinna med att städa lägenheten lite. Får se hur mycket man hinner med idag.