Mot Skellefteå idag :)

Hejsan.
 
Idag åker jag och älsklingen till Skellefteå för att vara där i helgen. Vi ska fira min bror som fyller 26 år idag. Så ett stort GRATTIS till min bror.
Ska bli skönt att åka till Skellefteå i helgen och bara ta det lugnt. Sen direkt när vi kommer hem blir det tvätta och packa ner allting igen för på tisdag åker vi till Gotland. 
Ska bli skönt att komma bort från allting, komma bort från alla problem och hoppas på att man bara kan glömma allting för en gång skulle och bara ha kul. Vill inte tänka på det när jag är där nere, jag har bestämt mig för att jag ska ha kul när jag är där nere. Det ska ingen få förstöra hoppas jag.

Sen blir det helg

Godmorgon!
 
Sitter just nu och håller på att göra mig klar för att fara till jobbet. Känner som vanligt att jag bara vill gå och lägga mig i sängen igen. Men tyvärr så går ju inte det.
Vilken tur att man slutar klockan 1 så att det inte är så himla lång dag. Dock har jag jävligt ont i bäckenet idag mne men det får gå endå.
 
Nej nu måste jag åter gå till att göra mig klar så jag sedan kan börja gå till jobbet i det fina vädret :D

Promenad

Idag har jag varit ute på en skön promenad. Blev så att jag gick ut och gick men dock lite försent eftersom vi skulle börja tvätta så han jag inte alls gå så långt som jag ville. Men blev iaf 6km, så får väll nöja mig med det. Tog även lite bilder på vägen, men dock inte alls bra kvalla eftersom det är mobil bilder tyvärr. 
Tyckte det var lite kul när jag var ute och gick först kom man till dödmansudden, där allting var jättemysigt. Dock passade ju inte alls namnet till. Senare efter ett tag kom man till kärleksudden som inte alls var lika mysig som dödmansudden. HMMM funderat på att byta namnen mellan dessa två??
 
Okej får erkänna att på bilderna ser kärleksudden mycket mysigare ut. Men så är det inte.
 
Fick mig lite sällskap på vägen av en liten groda.
Bara för att det är så himla fint :)

Kinabron

Igår skulle jag på stan med Rebecca men eftersom hon hade blivit sjuk så blev det så att jag for ner till stan själv. Blev att köpa ett par ballerina skor och så kollade jag in de nya fina barnkläderna som hade kommit in. Hade kommit in riktigt fina kläder, dock fick ingenting följa med mig hem.
 
Sen igår kväll gick jag och älsklingen en promenad till kinabron som inte ligger så jättelångt här ifrån. Hade aldrig varit där förut, men det var riktigt fint där. Kan säga dit kommer jag verkligen gå fler gånger. Verkar vara ett ganska populärt ställe att fara till för det var många som hade med sig fika och satt där och fikade. Tog även några kort, dock var det inte så många och väldigt dålig kvalla på dem eftersom det är taget med mobilen.
 
Ni får leva med att bilderna vart åt fel håll eftersom de inte är de på datorn som så vet jag inte hur man ändrar det. Funderar nästan på att ta en promenad dit idag igen.

Förra veckans köp

Lovade förra veckan att jag skulle lägga ut bilder på det jag och älsklingen köpte till den lill*. Så tänkte att jag skulle göra det nu :)
 
Dessa två fina pyamaser är köpte på H&M för 149kr.
 
Dessa två små söta tofflor och vantar är köpta på kappahl. Vantarna kostade 49:50kr och tofflorna kostad 49:50kr.

Min helg

Hejsan.
 
Har varit riktigt dålig på att blogga nu i helgen men vi har varit hos Daniels mamma, så har inte haft tid eller så stor lust till att blogga. Men har iaf haft en jättebra helg. 
 
Lördag - åkte vi till Daniels mamma. Där vi började dagen med att kolla in skördemarkanden som var där, var riktigt trevligt. Sen åkte vi hem till Daniels mamma och vidare till hans moster där vi grillade kött tillsammans med Daniels mamma, morbror och kusin. Var riktigt trevligt och blev riktigt gott.
Sen åkte vi tillbaka till Daniels mamma och tog det lugnt. Blev att se någon film och sedan sova. För då var klockan mycket.
 
Söndag - Blev det att grilla gris. Var faktiskt ganska häftigt, har aldrig gjort det förut. Dock tog det väldigt lång tid så kan väll inte påstå att det är något för mig som hatar när mat tar lång tid. Det tog 3,5 timmar och man var tvungen hålla koll hela tiden så att grillen inte blev för varm. 
På kvällen kom det mer folk och så åt vi den grillade grisen. Var riktigt gott. Blev som en liten fest. När vi hade ätit klart blev det dags att fara mot bussen som skulle ta oss till Umeå igen. 
 
Så här såg det ut när vi grillade grisen.

Stan!

Hejsan.
 
Har inte hunnit blogga förrens nu eller har varit hemma ett tag. Men har inte riktigt orkat eller haft någon stor lust. 
 
Idag började dag med att jag for och jobbade. Gick riktigt extremt segt idag och kände mig verkligen som en levande zombie. Kroppen sa nej så fort jag gjorde någonting eftersom jag fortfarande inte kan sova så mycket på nätterna. Men det fick gå ändå.
 
När jag äntligen kom hem efter 4 långa timmar på jobbet. Så blev det att fara ner till stan med älsklingen, skulle lämna in moderskapsbevis eller vad det heter på försäkringskassan. Blev även lite shopping till den lill* som jag vissar senare och två bh:ar till mig. Blev 2 pyamasar, 1 par jätte söta tofflor och ett par vantar i samma sort som tofflorna till den lill*.
 
Men nu ska jag ta det lugnt. Är jättetrött och hoppas verkligen jag kan sova inatt. Vill sova mer än 2-4 timmar. 

Rubriker kan slänga sig i väggen.

Än så länge har det inte hänt så mycket här hemma. Har mest bara legat i sängen och sett lite unga mödrar. Har även myst lite med lille Rasmus :).
 
Men snart blir det väll att börja laga middag åt mig och älsklingen. Som tur blir det ingen jobbig middag eftersom jag fortfarande har jätteont i ryggen. Så idag blir det makaroner och stekt korv, MUMS.
 
Ne nu orkar inte skriva mer.

Kallt

Nu är man hemma från jobbet eller har väll varit det i 2 timmar. Men har inte riktigt haft tid att skriva. Har plockat bort lite här hemma, handlat och umgåtts med Älsklingen som nu har farit iväg för att jobba.
 
Idag på jobbet fick jag vara på mejeriavdelningen, så skulle inte alls förvåna mig om jag skulle gå och bli sjuk nu eftersom det är svinit kallt där inne. Men som tur har de vinterjackor där man får låna, dock är det fortfarande kallt om händera och benen men lite bättre blir det. 
Var faktiskt rätt skönt att vara på mejeriavdelningen, för annars är man på samma avdelning varje gång man jobbar. Så är skönt med lite omväxling för en gång skull.
 
Nu ska jag nog ta det lite lugnt ett tag och sen ska jag nog kanske gå ut och gå eller iaf göra något :)

Godmorgon

Godmorgon.
 
Håller på att göra mig klar för att fara och jobba. Dock känner jag inte alls för att jobba idag, är alldeles för trött för det. Somnade ganska tidigt igår, vid 11 tiden men när Älsklingen kom hem vid 1 - halv 2 tiden vaknade jag och kunde sen inte somna om. Så har typ bara sovit 2 timmar. Får se hur det ska gå och jobba idag, kommer vara en vandrande zombie.
 
Nej nu är det dags att göra det sista och sedan ta mig en promenad mot jobbet. Känns verkligen som det kommer bli en extremt seg och tung dag.

Går ej sova

Hejsan.
 
Idag har jag en väldigt lugn dag. Har knappt sovit något inatt eller har väll inte sovit ordentligen på väldigt länge. Sover ungefär 3-4 timmar varje natt. Så man orkar inte riktigt göra så mycket.
 
Idag när älsklingen vaknade så såg vi The hunger game och måste säga att det var en riktigt bra film. Första delen av filmen hände det inte så speciellt mycket, men efter man kommit förbi den delen så blir det bättre.
 
Men nu ska jag gå in i duschen, kanske jag blir lite piggare. Ska försöka orka gör något senare.

Tvättid.....

Hejsan.
 
Sitter just nu och väntar på att tvätten ska torka. Men börjar väll snart vara dags att gå ner och plocka upp den. Sen hoppas jag, att jag kan sätta igång med maten för jag börjar bli lite hungrig nu. Men det beror på hur det går för älsklingen.
 
Nu medans jag väntar på att tvätten ska bli torkad så sitter jag och tittar på unga mödrar. Jag förstår mig verkligen inte på vissa i det programmet. Man blir ju nästan arg på dem. Men ja alla människor är ju olika och tur är väll det. 
 
Men nu ska jag åter gå till mitt program för att om cirka 20 minuter gå ner till tvättstugan och hämta upp våra kläder. Så inte dem blir inlåsta där. 

Revbensspjäll :D

Blir ett kort inlägg innan jag ska börja med att tvätta. Har hunnit varit och handlat. Planen var att vi skulle äta våfflor idag, men det blev fort ändrat när vi var på affären. För efter mycket letande på ikea efter deras revbensspjäll som de verkar ha sluta sälja, har nu vår affär börjat sälja dem. 
Så blev fort att ändra maten till revbensspjäll och ris/pommes. Har även hunnit rensa lite i kylskåpet.
Men nu ska jag börja göra allt i ordning för att gå ner till tvättstugan.
 

Regnar ute....

Idag kommer det nog bli en ganska lugn dag. Regnar tyvärr ute så har inte så stor lust att gå ut precis. Men ska i alla fall skura golven eftersom jag inte orkade med det igår så gör jag det idag istället. 
Sen har jag väll inte så mycket planerat. Ska gå in i duschen snart, ska bara se klart avsnittet av unga mödrar som jag har börjat se.
 
Fundrerar kanske på att trotsa vädret och gå ut och gå fast det regnar. Man är ju inte gjord av socker som tur är, men kom just på att jag faktiskt har tvättid idag. Så jag ska ju faktiskt tvätta idag. Det höll jag ju helt på att glömma bort. Men nu tillbaka till mitt avsnitt av unga mödrar för att sedan gå in i duschen.

Godnatt

Ikväll har jag tagit det lugnt, har varit riktigt trött efter att ha städat hela dagen idag. Så blev en powernap ett tag, nästan 2 timmar. 
Men som tur är jag fortfarande jättetrött så snart ska jag och älsklingen lägga oss och sova. Tänkte bara skriva ett kort litet inlägg först innan vi lägger oss och sover. 
 
Men nu blir det dags för sängen orkar knappt hålla ögonen öppna längre. Så kommer nog gå fort att somna. Har redan en som har somnat här brevid mig, min söta lilla Rasmus. 
 
Godnatt allihopa.

Nästan klar med städningen

Hejsan.
Nu har jag tagit en paus i städningen eller har bara kvar att skura golven som nog kommer bli imorgon. För nu är jag jättetrött och orkar inte alls göra någonting. 
Vart inte alls så många pauser som jag trodde, blev bara några när jag skulle gå och handla, fara och handla katt mat och slänga skräp. Men jag vet inte riktigt om det kallas paus. För mig betyder paus när man tar det lugnt en stund. Men skönt att få det gjort.
Har även hunnit laga lite mat till älsklingen, för min del blev det att ta en bit från pizzan jag åt igår.
 
Men nu ska jag sätta mig och läsa lite bloggar, för att sedan se något avsnitt av unga mödrar.

Städning!

Idag blir det för min del en riktigt städdag. Ska städa upp hela lägenheten hade jag tänkt. Men kommer nog bli ganska många pauser för är ganska trött efter helgen som varit. 
Men har iaf nästan städat klart hela köket och det känns väldigt skönt måste jag säga.
Så nu är det bara alla de andra rummen kvar.

Inte riktigt helgen man hoppats på

Hejsan.
Har nu varit riktigt dålig på att blogga i helgen men har haft det riktigt jobbigt med illamåendet. Som aldrig verkar ska ge upp. 
Så i lördags åka jag in på kvällen till sjukhuset för att få dropp, men det var inte alls så lätt. Vart en riktig nåldyna men efter 8 försök gav de upp med att försöka ta några prover på mig. Så fick en påse med dropp eller ja, jag vet inte om det var en påse. Eftersom att någon gång efter de satt in dropp påsen så åkte nålen fel så en del av droppet åkte i blodet och resten åkte i kroppen. Eftersom de inte heller hade kunnat ta några prover så var det svårt att få en till dropp påse, eftersom de inte viste vad jag behövde.
Så efter mycket om och men fick jag äntligen åka hem och ont i båda händerna och båda armvecken.
 
Sen på söndagen hade illamåendet fortfarande inte gått över så hade inte fått sova någonting på natten. Så fick jag åka tillbaka till sjukhuset. Men denna gång gick det mycket bättre efter bara 1 stick så kunde de ta proverna och sätta in droppen. Dock fick man vänta 3 timmar på att träffa doktorn. Men tillslut skulle jag äntligen få åka hem. Då hade pappa och Linda kommit till Umeå, så de hämtade upp oss på sjukhuset. Sen for vi och köpte pizza men efter att inte ha kunnat äta på två dagar är man inte så hungrig så åt en bit. Och resten fick följa med mig hem. Dock var klockan väldigt mycket efter vi ätit så de blev nästan tvungen fara hem på en gång eftersom det är en ganska lång väg att fara. Men trevligt var det att de kom och hälsade på :)

Nu kommer man väll bli sjuk..

Hejsan.
Nu eller för ett tag sen kom jag hem från jobbet. Har hunnit vara hemma ett tag och ätit lite lunch. Men kan säga att efter att ha varit på mejeriet idag så blir jag inte ett dugg förvånad om jag blir sjuk nu. För det var väldigt kallt där.
 
Just nu har jag lagt mig i sängen brevid älsklingen som just ha vaknat. Han håller på att ställa om dygnet så han kan vara vaken hela natten inatt och jobba.
 
Jag har börjat se Unga mödrar från Danmark. Dock är det jobbigt för annars brukar jag hålla på med annat när jag ser film men nu går ju inte det för att jag förstår verkligen inte danska. Men får se vet inte om jag kommer orka se det så länge eftersom det är på danska. 

Mot jobbet...

Godmorgon.
Håller just på att göra mig klar för att snart fara till jobbet. Känns dock som dagen kommer gå jättesegt eftersom jag knappt har sovit något inatt. Vilken tur att min dag inte är så lång idag.
Men nu börjar det vara dags att gå, hoppas alla har en bra dag :)

?????

Ibland funderar jag stort på att lösenordsskydda hela min blogg och bara låta de närmaste läsa min blogg. Eller om jag ska byta blogg och låta den vara hemlig. 
Vill liksom inte att alla ska läsa den och ibland vill man skriva av sig. Men vill inte att alla sak läsa det heller. Så vet inte riktigt hur jag ska göra.
 
Kan så himla jobbigt att liksom hela tiden inte kunna skriva ut om vad som händer i mitt liv utan hålla allting hemligt. Vill kunna skriva exakt vad jag vill och vad som händer i mitt liv. Men som det är just nu går inte det, vill inte att alla ska läsa det.... 
 
Så hur skulle ni göra? Skulle ni lösenordsskydda bloggen eller byta blogg till något helt annat och låta den vara hemlig?

Min dag än så länge

Hejsan.
Idag har jag och Älsklingen varit på MVC. Där dem kollade mina värden, mäte magen och lyssnade på den lill*s hjärta och allting såg väldigt bra ut. Så fick vi med oss massa papper hem om föräldragruppen som vi snart ska börja gå i.
 
Efter vårt MVC möte så blev det en sväng med bilen. Först for vi till Umeå taxi där Älsklingen fick skriva på sitt nya kontrakt och sen blev det att fara och köpa några barnböcker för 30kr.
 

Förlåt för dålig uppdatering

Hejsan.
Har inte varit så aktiv har på de senaste dagarna men medans älsklingen är ledig så vill man gärna inte sitta vid datorn utan vill spendera min tid med honom.
Under hans lediga dagar har vi hunnit vara ner på stan, varit på stranden och spelat minigolf och kollat in olika affärer runt om i Umeå.
Har varit riktigt trevliga 5 dagar, dock har de gått alldeles för fort så imorgon börjar han jobba igen tyvärr.
 
Men nu ska jag och älsklingen snart se film och mysa ner oss, sista vi kan somna tillsammans på ett tag. För nu kommer han jobba 2 veckor natt, igen. Vilket betyder jag måste göra det jag verkligen hatar, att stå i köket och laga mat....