Plugg hela dagen

Idag har jag verkligen haft en plugg dag, det började med att jag skulle plugga till tentan som jag hade idag. Så när jag vaknade i morse så började jag att plugga. Sen blev det dra sig mot universitetet för att göra tentan och kan säga att det kändes som det gick riktigt bra. Svarade på alla frågor fast får väll erkänna att det bara var 4 så det var inte så många.

Sen när jag kom hem blev det att ta det lugnt ett tag och bara ligga i sängen och se lite serier. Det blev att se Pretty little liars måste säga att det är jättespännande så kan inte hålla mig till nästa avsnitt.
Sen efter det blev det att sitta och förbereda sig inför morgondagens rollspel. Så har pluggat nästan hela dagen, är inte alls skoj.
Har även betalat räkningar och kan tilläga att det är inte alls heller så skojigt.

Massvis med bra presenter

Okej, jag har inte skrivit på ett bra tag men det är på grund av att jag har varit i Skellefteå. Haft det riktigt trevligt där dock när jag kom hem vart jag sjuk, så orkar inte alls göra så mycket.
Har fått jättefina och bra presenter.
- Pengar
- Örhängen
- En påse från the body shop med massa bra grejer :D
- Jättefina koppar
- En stavmixer
- Presentkort på att klippa mig

Skellefteå

Idag har jag varit ner på stan i Skellefteå, vart att köpa en laddare till telefon eftersom jag hade glömt min hemma och min mobil hade dött. Så nu sitter den på laddning.
Sen blev det även att köpa en liten överraskning till min älskling. Alltid kul att överraska honom med saker.
Men oj vad mycket det har hänt på stan, har kommit dit en hel del nya affärer sen jag var där sist och så. Det händer en hel del här i lilla Skellefteå.


Nu sitter jag i brorsans lägenhet på floravägen och gör inte alls så mycket. Eller jag håller på att fixa min spellista till min 20 års fest. Som inte alls är länge kvar tills, kommer bli riktigt skojigt.

I stugan

Nu är jag i stugan, sitter här och ska snart sova för imorgon blir det att stiga upp tidigt och åka med pappa in till stan. Så blir det väll att gå runt en stund på stan imorgon och titta lite.
Sen blir det på kvällen att fara till Mamma och fira min födelsedag :D Imorgon kommer även min Älskling till Skellefteå, saknar han redan. Men snart träffas vi igen :D
Får se hur morgon dagen blir, min telefon har dock inte mycket ström och har glömt min laddare i Umeå så får se hur detta ska gå. Den kommer nog mest troligt att dö imorgon. Men ska nog ända tillbring dagen i min brors lägenhet så det går nog bra :D
Ska nog spela lite little big planet som han har, det spelet är verkligen jätteroligt :D

Mot skellefteå snart

Har nyss kommit hem från stan med älsklingen, vi for till djuraffären och köpte kattsand till vår Älskade katt Rasmus. Var dock inte så mysigt att gå över bron för det snöar ganska mycket här i Umeå.

Men nu ska jag packa och göra mig klar för att fara till Skellefteå :) Dock blir det så att min Älsklingen ska stanna i Umeå en natt till eftersom han ska till Taxi imorgon. Men han kommer till Skellefteå imorgon :D


Nu är det inte heller länge kvar till min 20 års fest, känner mig verkligen peppad :D

Min födelsedag

Har haft en helt underbar morgon!
Min älskling kom in och sjöng och fick glass och present på sängen. Var jättemysigt och min älskling hade gjort det jätte fint :)
Fick ett jättefint halsband av älsklingen och hans mamma eller jag ska beställa det själv :) Är jättenöjd har valt ha det länge :)

Här det fina halsbandet jag ska beställa men med mitt och Älsklingens namn :)

Här är den fina glassen min älskling hade fixat till i morse som jag fick :)

Plugg

Nu blir det att ta en huvudvärkstablett eftersom jag har jätteont i skallen och så blir det att sätta sig ner och plugga. Och med plugga menas det att sätta sig ner och läsa böcker.
Har egentligen inte alls någon lust, men man måste ju ibland som synd är. Men nu ska jag börja plugga.

Utmaning

Har blivit utmanad av http://ammepamme.blogg.se
Jag ska skriva om: tio saker ni inte visste om mig
  • Jag är jättesugen på att börja träna igen och komma igång. Vill bara springa iväg och köpa ett träningskort nu och bara börja träna nu på en gång! Har inte tränat sen jag flyttade till Umeå och saknar verkligen att träna, kommer bli så skönt när jag får råd att köpa ett träningskort. Och har äntligen bestämt var jag ska träna, det kommer bli IKSU för min del för de har både träning och gruppträning och det är de jag tycker om. Det var inte heller så dyrt när man var student som tur är :D

  • Jag gillar verkligen inte att gå ut när det är mörkt ute. Så om jag ska gå ut när det är mörkt så måste jag gå med någon annan, så ska jag gå ut och gå när det är mörkt så får min älskling följa med mig.

  • Jag har aldrig haft en mobil mer än 1 år. Varje gång min mobil börjar bli 1 år så har jag antlingen varit tvungen att byta eller så har jag bytt bara för att jag själv velat.

  • Jag har bestämt att någon gång i mitt liv ska jag ha en leonberger. För er som inte vet så är det en jättesöt "liten" hund.

  • Jag vill flytta till Uppsala efter att jag har gått klar förskollärarutbildningen. Eftersom jag tycker det är jättefint där och det är inte allt för långt till Stockholm, så man kan bara ta tåget som tar ungefär typ 15-20 min. Så då kan man fara dit och shoppa om man vill.

  • Jag har blivit beroende av att flytta, jag vill alltid flytta närmare stan. Vi bor ganska nära stan nu, men vill ändå flytta ännu närmare stan. Men ska inte flytta närmare stan för jag är jättenöjd med vår lägenhet och gillar den verkligen och min sambo vill inte flytta.

  • Skulle vilja utbilda mig till fastighetsmäklare senare i mitt liv. Skulle vara riktigt kul att göra, men dock tror jag inte det kommer hända. Vet inte om jag kommer orka läsa det senare i mitt liv. Men det skulle vara riktigt roligt.

  • Jag känner mig som ett barn nu, längtar jättemycket tills jag fyller år och det känns nästan lika speciellt som det var när man var liten. Längtar mest till att man får känna sig oberoende av andra, liksom att man kan gå på systemet själv och behöver inte fråga någon annan. Att man liksom bara kan komma på att jag ska festa ikväll utan att tänka på att men vem ska då hjälpa mig att gå på systemet.

  • När jag sitter och ser på filmer och det blir spännande så måste jag pausa. Det blir som att jag tror att det spännande försvinner då men det gör de ju inte, det finns fortfarande kvar bara det att man har pausat det.

  • Jag har jättelätt att fastna för serier och spel på facebook. När jag väll har hittat en serie eller ett spel så gör/ser jag det typ hela tiden och då blir mitt pluggande lidande. Det är inte alls bra, därför måste jag sluta att hitta nya serier och nya spel så mitt pluggande slipper bli lidande.

Helgen

Nu var det ett väldigt bra tag sen jag skrev, men har inte riktigt haft tid att skriva.

I helgen var jag och min älskling hos hans mamma, det var riktigt trevligt. Dock blev det storm så gick typ inte att gå ut. Men det trotsade jag och älsklingen så vi gick ut och gick i stormen, var riktigt skönt måste jag säga. Och gick väldigt fort att gå hem eftersom då hade man vinden i ryggen.
Vi skulle egentligen på burträskmarknaden men det blev inte av eftersom det var storm som synd var. Så det blev mest att sitta inne den helgen. Men det var riktigt trevligt, vi såg lite melodifestivalen. Men vad har hänt???? Det har funkar ju inte!! Hela melodifestivalen i år är DÅLIG!!! Vad har hänt egentligen, när man var liten så var den ju bra. Men nu är det så dåligt det kan bli.

Dagens citat

Svampbob: Patrik, är du också arg?
Patrik: Ja
Svampbob: Vad är det då?
Patrik: Kan inte se min panna.


Kan se det hur många gånger som helt och skrattar fortfarande lika mycket!!


Städa + pluggande = Min dag i dag..

Idag har jag verkligen inte varit aktiv, men det är för att jag har haft fullt upp,
Jag har pluggat och städat hela lägenheten.
Så nu är allt avtorkat, golven damsugade, skurade. Disken diskad, sopporna uttagna och alla kläder tvättade.
Oj vad skönt det är att få det bort gjort. Så kan man vara lugn när vi far till Daniels mamma imorgon och kan skönt komma hem till ett städat hem. Är alltid skönt att komma hem när det är rent och fint.
Men nu ska jag åter gå till mitt pluggande som idag betyder att jag ska läsa kap 1-7 i Barns lärande i ett livslångt perspektiv. Inte alls så speciellt intressant bok måste jag påstå men det får gå endå... Men dags att dra mig tillbaka till mitt pluggande. Hoppas ni alla har en bra kväll.

Dagens citat hämtat från Nalle Puh

Om en person du talar med inte tycks lyssna,
var tålamodig.
Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.

Fira alla hjärtans dag med älsklingen <3 kan inte bli bättre än så <3

Igår var det alla hjärtans dag och det var helt underbart. Firade det tillsammans med min underbara pojkvän. På dagen myste vi mest och vara tog det lugnt. Sen på kvällen så for vi och åt mycket mycket mycket god mat på allstar jag tog en classic entrecote, det var mycket gott. Så tog jag en öl och en cider till det, var så himla mysigt att gå ut och äta med min älskling <3 Sen bara för att det var alla hjärtans dag så lyxade vi till det och åt en efterrätt, åh den var också mycket god. Måste säga att allstar har mycket god mat. Sen blev det att fara hem och mysa ner oss i soffan och se på The last song. Den var riktigt bra, men hade sett den förut men kom inte ihåg den. Hoppa alla har haft en bra alla hjärtans dag.

Jobbat idag

Idag har jag inte hunnit skrivit något eftersom jag har varit och jobbat. Började jobba kl 9.15 till 15.30. Så nu har jag jätte ont i fötterna eftersom skorna är inte precis jätte sköna och passa verkligen inte mina fötter. Så nu sitter jag bara i soffan och tar det lugnt. Har världens bästa pojkvän som tar hand om mig och har masserat mina fötter, gjort en kopp te åt mig. Älskar dig jättemycket <3 Men nu ska jag försöka göra någon mat, är verkligen inte hungrig men har inte ätit sen klockan 7 så har snart inte ätit på 12 timmar så måste äta. Man jag är inte hungrig.... Äh men nu ska jag göra mat.

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag och kommer tillbringa den tillsammans med min Älskling <3
Idag har vi myst i soffan och bara tagit det lugnt :) Han fick även min lilla present jag köpt och blev jättenöjd :) Han fick portal 2, ett spel till xbox :)
Jag fick jättegulliga presenter av min älskling :)
Kan inte ha en bättre alla hjärtans dag, bästa är att jag får tillbringa den tillsammans med den jag älskar :D


Men nu ska jag gå fortsatta tillbringa min dag med den jag älskar :D

Teen mum 3

Sitter just nu och ser lite på tv, just nu sitter jag och ser Teen mum 3 på MTV :D men dock är det alldeles för mycket musik och reklam. Det blir ju nästan så man inte orkar se programmet bara för att det är så mycket reklam... det är inte en skoj.

Idag har jag och älsklingen varit ner på stan och bokat bord till imorgon :) kommer bli riktigt mysigt och trevligt på alla hjärtans dag :)
Känns riktigt skönt att vara ledig imorgon och bara kunna spendera alla hjärtans dag med den personen man älskar <3 Kan det bli bättre än så? Tror verkligen inte att det kan de :)

Alla hjärtans dag imorgon

Imorgon är det alla hjärtans dag och då ska jag och min pojkvän gå ut och äta. Det kommer bli riktigt mysigt :) Har även köpt en liten alla hjärtans dag present som han får imorgon :) Får hoppas han blir nöjd :)
Sen blir det hem och mysa ner sig i soffan och bara se någon film eller något bara vi två :)


Dock blir det nog att gå och lägga sig ganska tidigt eftersom jag ska upp och jobba på onsdag :S

Dagens citat

När du tittar på dina båda tassar,
behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra,
sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra

Det är man klar

Ja då är man klar för att fara till universitetet. Man har läst alla sammanfattningar, man har sminkat sig, plattat håret, ätit frukost. Ja då är det bara att gå snart då :)

Promenad

Har nyss kommit hem från en skön promenad men älsklingen. Vi var ute och gick i mer än 1 timme, det var riktigt skönt måste jag säga. 
Nu ska jag sätta mig ner och läsa alla sammanfattningar som mina gruppmedlemar har gjort på deras kapitel som dem har gjort :)

Bring it on

Okej, verkar inte som det blir så mycket gjort idag, varken jag eller min älskling känner att vi orkar göra så mycket. Så just nu sitter jag och ser på Bring it on. Orkar verkligen inte ta och städa idag, så det kommer bli en annan dag. Kanske imorgon när jag kommer hem efter varit på universitetet.
Men nu ska jag åter gå till filmen :)

Kom nyss hem från en skön promenad

Hejsan!

Har nyss kommit hem från en liten promenad med älsklingen, så nu blir det att sätta sig ner och äta frukost och sen ta det lugnt en stund. Senare blir det nog att städa lägenheten. :)
Känns lite fel och säga att det blir frukost dock klockan 2, men ska kan det bli ibland.


Men nu ska jag börja duka fram till frukosten och fixa den :)

...


Dagens citat hämtat från Nalle Puh


Melodifestivalen vilken katastrof!

Ikväll har jag och min älskling sett på melodifestivalen, men måste säga att det var de sämsta jag någon sin har sätt!!! var inte en enda som var bra!! Det var ju ren katastrof, man kan ju bara säga att ingen borde fått gå vidare, men alltid måste det ju vara två. Hur kunde de ha valt så dåliga till melodifestivalen??
Ja jag ville då inte ens se vilka som gick vidare så vi sket i det.

Dagens goda gärning

Då har man gjort dagens goda gärning. Jag och min kille var ut och gick, var riktigt skönt måste jag säga. Sen när vi var på väg hem så såg vi en kille som gick mitt på vägen och hoppade fram framför bilar och bussar som körde. Såg livsfarligt ut måste jag säga. Han kunde ju ha blivit påkörd. Så vi ringde polisen så de fick komma och hämta upp den personen. Kan ju bara säga att det var jättetrur att han inte blev på körd för nära var det många gånger.

Men nu efter en välbehövd promenad ska jag åter gå till pluggandet, har inte så många kapitel kvar att läsa och sammanfatta och det känns mycket skönt måste jag säga.

Stan!

Ja då har man varit på stan och gått runt och kollat lite. Hittade mycket roliga, söta grejor. Men blev inget som fick följa med mig hem, kände inte att jag riktigt hade råd med det.

Men nu blir det att fortsätta läsa Flickor, pojkar och pedagoger så att det blir klart till imorgon :) Men har verkligen ingen lust att läsa, fast den är riktigt intressant. Men har verkligen ingen ork eller lust att läsa just nu, vill bara ha helg och ta det lugnt. Men det får bli senare det.

Pluggat klart för ikväll

Okej nu har jag pluggat klar för idag/ikväll. Kanske inte precis det roligaste man gör en fredaskväll men hellre pluggar jag ikväll än imorgon kväll. För imorgon kväll ska jag försöka göra något med min pojkvän <3.

Måste även tilläga att nu är det precis två veckor kvar till min 20-års fest. Känns jätteroligt, känner mig verkligen peppad på den festen eller faktiskt hela den helgen kommer blir riktigt roligt :).

Nyss promenad, nu plugg

Har nyss kommit hem från en lång promenad med Älskling <3 Vi gick runt lite på Mariehem och kollad in hur runt omkring oss såg ut. Sen gick vi till Coop Forum och köpte lite nudlar och någon frukt.

Nu ska jag sätta mig ner och plugga lite, blir att läsa Flickor, Pojkar och pedagoger kapitel 1-8. Så får man bort gjor det också :)

Dagens citat!


Kamera bekymmer

Usch har börjat fundera på att skaffa mig en ny kamera eftersom min har gått sönder + att min systemkamera är VÄRDELÖS!! Så funderar på att sälja den och skaffa mig en ny, men vet dock inte riktigt vilken. Har två stycken som jag inte kan välja mellan. Antingen Nikon D90 Eller D5100.
D90     D5100 

Vilken är bättre??

The sims

Nu har man äntligen stigit upp ur sägen efter att ha lagat vaken där sedan kl 7 och väntat på att klockan ska bli lite mer :) Men idag ska jag spela The sims med Rebecca kommer bli riktigt skojigt eftersom det var hur länge sen som helst jag gjorde det. Man borde spela det efter, men det har man inte tid med. Så idag blir det en lugn dag men en hel del The sims. 


Dagens citat


Hatar vårt tvättrum!!

Oj, vad bra det är när tvättrummen inte funkar, så man får ta med sig en massa blött tvätt upp och har ingen stanns att hänga det!! Så just nu ser vår lägenhet ut som en enda stor garderob eller bara att man slängt alla kläder över allt. Men dock det är får att kläderna ska bli torra.
Detta är vår lägenhet just nu :/

Grattis älskling <3

Idag har jag ätit pizza med älsklingen på Pizzerian Maria här på Mariehem. Det var mycket gott, vi firade att min Älskling klarde kartprovet idag. Så nu är det bara att vänta på taxi kortet sen är han taxi chaffis :)
Älskling <3
GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS älskling <3 du är så duktigt <3<3

Workshop

Godmorgon,
känner inte alls bra att vakna nu, det är märkt ute och jag vill inte alls vara vaken nu, vill helst bara ligga i sängen och sova. Och låtsas som denna dag inte finns. 
Jag vet inte vad det är med denna dag som känns så dåligt, men någonting är det och vill bara burra ner mig under täket och gömma mig hela dagen med får man inte göra.

Men nu ska jag gå och göra mig klar för att fara till univeristetet och ha Workshop idag, känner inte alls peppen men får hoppas att den kommer senare. För att jag tror att jag kan behöva den.

LYCKA!

Lycka är när man märker att ÄNTLIGEN finns MOA LIGNELL på spotify, det är lycka!!!!

Middag

Idag har det verkligen inte hänt mycket. Jag har pluggat och läst boken kirre. Sen har jag faktigt inte alls gjort så mycket mer idag, men har liksom inte känt för att göra någonting idag.
Eller jo har för ovanlighetensskull gjort mat idag och det händer verkligen inte ofta att jag gör det själv, då brukar älskling alltid hjälpa mig eftersom jag är inge duktig i köket och gillar verkligen inte att göra det.
Men idag har jag gjort lunch, Makaroner och köttbullar. Sen nu ska jag göra middag, det blir kött och bulgur. MUMS
Men nu ska jag göra middag.

Dagens citat


Plugga det sista inför workshop i morgon!

Nu ska jag plugga det sista idag, har bara lite kvar att sammanfatta sen ska jag skricka det till alla i min grupp, sen har jag bestämt att jag är färdigpluggad för idag. Då ska jag bara sätta mig ner och ta det lugn och senare idag ska jag gå ut och gå.

Har lust att ändra ännu mer på min blogg men jag vet inte vad just nu. Kanske ska ändra bakgrundsfärgen eller något liknande. Jag gillar att göra om min blogg, men vet dock bara inte hur jag ska göra om den och är verkligen inte duktig på att fixa med bloggen heller.
Har någon något förslag på hur jag ska göra om min blogg?

Leker men camen

Nu sitter jag och skriver en sammanfattning på de två kapitel som jag har läst i Miljöer för lek, lärande och samspel. Kan verkligen säga att det är inte så lätt att sammanfatta två kapitel som det låter och det tar verkligen lång tid även fast det bara är två kapitel. Men nu ska jag inte tråka ut alla med mit tjat om mitt plugg.
Haha satt och lekte med min cam på datorn och ja så här blev det...

Stan är för liten

Nu har man kommit hem från stan, blev att gå runt och kolla lite på stan. Dock fick inget idag heller följa med hem. Men det känns som stan är så lite för man går genom hela stan så fort, så på typ två minuter så har man gått in i alla afärer och sen finns det inget annat att göra... det är inte alls kul.

Jag har en liten fundering som någon av ni kanske kan svara på, min nya blogg design syns inte på min mac. Vet någon vad det kan bero på?

Dagens citat


Mot stan och träffa Rebecca :)

Idag har jag försökt att göra ett mobilinlägg men det gick verkligen inte bra, fick det inte alls att funka. Så får försöka mer med det och se om det funkar.

Men nu ska jag snart fara till stan och träffa Rebecca och göra stan lite osäker ett tag. Kommer bli riktigt trevligt :) Blir en lite paus ifrån allt pluggande, kan vara skönt ibland.
Får se om man hittar något idag, för igår gick det ju inte så bra att hitta något. Men kanske gå bättre idag, vem vet.

Ny design

Jag har ändrat designen på bloggen, så ser blogg inte ut så har typ på F5
Detta är hur min nya header ska se ut om ni har rätt :)

Varit på stan

Idag har man gått ner på stan och gått runt där en stund med min älskling <3. Det var riktigt trevligt, senare så blev det att gå och äta middags/lunch på subway, det var riktigt gott.
Nu håller jag på att plugga, men har inte alls någon lust att plugga. Känner bara för att göra en massa andra saker, men det får bli senare för andra saker har jag inte tid med att göra just nu tyvärr :S

Men nu ska jag åter gå till mitt pluggande, har tagit en kort kort paus för att skriva detta blogginlägg men nu är det dags att åter gå.

Dagens citat


Promenad mot stan senare :)

Funderar på att göra om min blogg, men blir lite svårt när jag inte har något paint eller något liknande program på min Mac och min andra dator använder min sambo eftersom hans dator är på lagning. Så det får väll isf bli ett senare projekt. Om ingen vet något program man kan ladda ner eller skaffa på app store gratis som är typ liknande som paint.
Annars får det bli ett senare projekt att göra det.

Idag blir det att gå ner till stan och gå runt där ett tag och bara kolla lite. För nu har det ju ÄNTLIGEN blivit varmare, så att man kan gå ut och gå utan att behöva frysa ihjäl.

Dag 6 – Min favorit bok / film

Okej det var inte precis den lättaste.. man har ju sett så många bra filmer och läst många bra böcker.

Men för att göra det enkelt kan jag säga att boken jag läser just nu är väldigt bra, Kirre. Om ni inte har läst det förut så handlar den om en lite pojke som bor hos en fosterfamilj sen han var 5 år. Förre det bode han hos sin mor men hon var missbrukare och prostituerad. Han vart dagligen misshandlar. Sen får man veta hur det går för han i hans liv.

Har många bra filmer som jag har sett, jag gillar hela Twiligth serie och så gillar jag abduction. Det är några filmer som jag tycker är riktigt bra.

Gladiatorerna

Nu ska jag ta en lite paus i städningen och se reprisen på gladiatorerna. Får se om det är någon bra som var med :)
Känns väldigt skönt att ha börjat städa, har hunnit riktigt långt faktiskt. Har städat lite i alla rum nästan eller ganska mycket i varje rum. Dock blir mina händer väldigt uttrockade av alla putsmedel som man använder.

Men nu ska jag vara mer konsentrerad på att se gladiatorerna.

Städa

Hade en riktigt trevligt kväll igår, vi började med att fara ut och äta middag på en kina restaurang och drack några öl/cider. Sen blev det fara och leta ett ställa man kommer in på eftersom det är över 20+ över allt i Umeå på lördagar så tog det ett tag. Men sen kom vi in på pipes, där satt vi och drack några öl/cider, tog det lugnt och pratade. Det var riktigt trevligt.

Idag har jag inte alls hunnit göra så mycket, har duschat och pluggat lite. Nu sitter jag och kolla på sommarjobb jag ska söka, men har dock inte mitt CV på denna datorn. Så nu blir det nog att städa lägenheten lite, så den blir snygg :)

Mot stan

Nu ska jag dra ner till stan och fara på megazone och spela lite spel. Sen blir det fara och äta och fira min pojkväns kompis cogge som har fyller år.
Så det kommer säkert bli jätte trevligt, eller jag hoppas då det iaf :)

Kirre

Igår satt jag och läste boken kirre som är riktigt bra dock är den jättehemskt.
Det handlar om en liten pojke som har bott i fosterfamilj sen han var 5 år. Innan han flyttade dit bodde han hos sin mamma som är missbrukare och prostituerad. Så får man följa hans liv, hur svårt han har det både i skolan och hemma.


Plugg, plugg och plugg!

Nu har man just satt sig ner med boken: Miljöer för lek, lärande och samspel och ska börja läsa kapitel 1 och 2 och sammanfatta lite kort vad de handlar om. Men känner inte alls för att läsa den boken, vill helst bara lägga mig ner och sova. Eller bara ta det lungt idag, men det har man inte tid med idag blir det plugga.
Detta förblir min dag ett tag iaf.

Svider grymt mycket!!

Usch nu är jag extremt mätt och då menar jag verkligen extremt!!
Vi gjorde jättegod mat idag, men dock börjar det svida på mina kinder och jag är jätte röd där vet inte alls vad det kan bero på. Men hoppas det går över snart, svider jätte mycket på mina kinder.

Men nu ska jag göra något medans min pojkvän ska sitta och spela ett tag, så ska jag försöka göra något annat. Kanske ska sätta mig och läsa en stund elelr kanske man ska plugga, men känner inte för att plugga på en fredagskväll.

Är mega trött!

Har nyss kommit hem efter ha varit på univeritetet och haft seminarium. Det gick faktiskt rätt så bra, men man blir dock väldigt trött efter att ha varit konsentrerad och pluggat så länge. Så just nu känner jag bara för att lägga mig och sova men det kommer inte hända förrens ikväll. 

Nu sitter jag och ser lite serier och bara tar det lugnt ett tag för att sedan börja plugga och läsa boken/böckerna till nästa workshop och seminuarium som inte är så långt bort. 


HAHA bjuder på en ful bild på mig själv som jag tog i går när jag satt och pluggade :P

Dag 5 – Något jag inte gillar

Något jag inte gillar:

Ja det finns väll ganska mycket som man inte gillar. Men det flesta är ju som vanliga saker typ som spindlar, ormar osv.
Men något jag verkligen inte gillar att göra är att laga mat eftersom det tar så lång tid och det är så tråkigt när man ska vänta på att maten ska bli klar. Nej sådant har jag inte tid med! Så det gillar jag inte att göra!

Citat


Morgon!

Nu har man nästan nyss stigit upp ur sängen och ska snart ta och äta någon frukost.
Idag är det VÄLDIGT kallt ute så jag har ingen alls lust att gå ut eller att ens lämna sängen för det var varmt under täcket. Men så kommer det inte bli, eftersom idag ska jag till universitetet som vanligt. Men dock blir det nog att åka buss dit eftersom det är lite för kallt för mig att gå känner jag eller vem vet kanske tar en promenad ändå tillslut. 


Men nu ska jag ta fram frukost och börja göra mig klar för att fara mot universitet.


Citat


Dag 4 – Mina passioner

Mina passioner:

Min största passion är min familj, som betyder väldigt mycket för mig. Och som alltid finns där när man behöver dem.

Sen är det även mina kompisar som är väldigt viktiga för mig, som finns där när man behöver hjälp och när man behöver prata med någon.

En annan passion jag har är att shoppa, jag älskar verkligen att shoppa dock blir det inte så mycket shopping när man är en fattig student som synd är. Men får jag ett tillfälle att shoppa tar jag det gärna.
Var och shoppade förra veckan och detta fick följa med mig hem:

Vart riktigt nöjd :)

Känner mig som en Hund!

Sitter på föreläsning nu, där man får sig att känna sig som ett djur känns inte alls bra! De mutar en med godis för att få oss att prata. Är det inte så man gör med HUNDAR??
Okej kan nog säga att det verkar funka väldigt bra på människor också, det är ju fasiken hemskt!!
Bästa var att föreläsaren så att man inte behöver komma ihåg det här sen, men varför är det då värt att lyssna på det??
För ska man känna sig som en hund och sen så känns det inte värt att komma hit ens!!

Här är min ÄLSKADE Kiara <3