Julklappar

Jag har fått jättemycket fina julklappar:
  • Pengar, som gick till en tv  :D
  • En jättefin palett med många fina ögonskuggor
  • En skrivare
  • Ett par skor
  • En jättefin bok som mamma gort från balen och studenten
  • En tavla som är i trä som ett hjärta
  • Blir bjuden på bio, mat och öl av älsklingen
  • Pelle svanslös, julkalendern :D

Oj det var länge sen!

Oj nu var det en vecka sen jag skrev, men har inte alls haft tid att skriva. Har varit hos killens mamma och där har jag inte haft tid att skriva och nu har vi varit hos pappa sen i fredag och här har vi inte haft tid att skriva.

I år har jag och killen firat jul hos pappa eftersom det är sista året i huset så ville vi fira jul här. Ja nu är det inte länge kvar innan pappa flyttar från huset, känns lite tragiskt men det bli bäst så för det blir för mycket för pappa med både hus och stuga.

Sen dagen efter firade vi jul med min mamma och morfar. Hemma hos Roger, det var riktigt trevligt, men var redan då dock less på julmaten. Blir lite mycket julmat när man ska fira jul hos många.

Sen har vi sovit ganska mycket i pappas stuga, har varit riktigt skönt att bara kunna ta det lugnt. Har bubblat lite i pappas bubbel pool dock vart det väldigt kallt att sprunga ut till den :S 

Och imorgon blir det att fara till Boden och bada på Nordpolen. Jag längtar!!!

Skolan

Hejsan!

Nu är jag på föreläsningn igen. Föreläsningen är väldigt intressant men ända har jag tappat intresset nu, har haft intresse fram till nu.
Men får ta igen det sen på nästa föreläsning.
Men nu ska jag försöka lyssna den sista 5 minuterna, sen är det paus till nästa föreläsning. Sen är denna dag slut!

Föreläsning

Nu sitter jag på skolan och har föreläsning eller jag har paus just nu men snart börjar de om igen.
Har ingen alls lust att börja om igen, är jättetrött och vill bara lägga mig i sängen och sova!!
Men snart är det jul och då får man fara och sova lite.

Veckna

Hej!
Nu var det ett tag sen jag skrev, har inte riktigt orkat eller haft tid.
Måndags- var jag på dagis
Tisdag - var jag på dagis
Onsdag - var jag på dagis
Torsdag - var jag på universitet, på skolan och gick till grolls
Fredag - idag har jag varit och jobbat min första dag på Coop Forum. Det gick riktigt bra och var mycket roligare än på Online.
Och nu sitter jag på bussen mot Skellefteå och snart blir det att åka tillbaka mot Umeå. Ska bara dit tvärt och hämta lite saker sen ska jag sätta mig på bussen och åka tillbaka.

Promenad

Idag har jag inte hunnit göra så himla mycket. Har varit på en liten promenad eller jag följde Älsklingen en bit till stan och sen gick jag tillbaka.
Och nu sitter jag här och skriver men går inte riktigt så bra när jag har en katt som ligger iväg och verkar gilla att ligga där. Fast kan ju inte annat än att tycka att han är riktigt söt.

Men nu ska jag börja städa lite och börja skriva på min VFU uppgift som jag har. Så de blir gjort någon gång, sen ikväll blir det att baka knäck eller när älsklingen kommer hem igen

Nu börjar det faktiskt likna något har hemma, så sen tänkte jag lägga upp lite bilder på hur lägenheten ser ut. Så ni också kan få se.

Någon mer än jag som känner igen mig??


Haha!


Jobb!!

Okej de var ett väldigt bra tag sen, sen jag skrev. Men de är så mycket att göra nu förtiden och man är så himla trött efter att man har varit på dagis hela dagen så man orkar inte så mycket när man kommer hem.

Men ja nu har vi bott på Mariehem i en vecka, känns toppen!
Och måste ju berätta en bra nyhet, igår var jag på arbetsintervju på Manpower och kan ni gissa. Jag fick jobbet på en gång!!! Så på fredag börjar jag på inskolning eller vad man ska kalla det. 
Ska börja jobba på Coop Forum som varuplockare. Känns mycket bättre än att jobba på Online måste jag säga.

Sen har jag ju varit på dagis nu i tre dagar i Obbola och det är helt underbart! Är så himla skoj. 

Sen har även pappa och brorsan varit här och hjälpt oss att flytta ännu mer saker så nu är det tomt i Obbola! Nu är det bara att packa upp alla våra saker i denna lägenhet för de har vi inte riktigt hunnit än. Har knappt orkat göra något efter jag har kommit hem. Har typ somnat varje dag efter jag har kommit hem.

Men nu ska jag äta mat med älsklingen och sen ska vi nog packa upp lite och för hoppningsvis ska vi ha en myskväll ikväll. Hoppas alla ni andra får en bra lördag.

Cool Gran!


Skulle vara lite rädd för att välta denna gran! Skulle inte vara så kul att städa upp sen.
Men den var ju rätt så häftig.

Trött!

Usch vad jag känner mig dålig på att uppdatera. 
Men idag har jag iaf varit på skolan och haft ett seminarium, var faktiskt riktigt roligt och lärorikt.
Sen när jag kom hem blir det att sova, var så himla trött så jag sov fram till vi skulle äta middag. Var inte precis så speciellt social kan man ju säga.

Imorgon börjar min VFU och kan ni gissa. Jag flyttade från Obbola i helgen och nu blir det att börja pendla dit igen. Ja jag har fått min VFU där som tur är det bara en vecka, men ser verkligen inte fram emot att stiga upp klocka 5 imorgon. Det är ju inte ens mänskligt!

Mot skolan!

Hej!
Igår skrev jag ingenting eftersom jag var jättetrött. Jag hade kvällstenta igår, så det var därför jag var så trött igår. Kan väll inte precis säga att jag är så mycket piggare idag än igår men måste ju till skolan.

Men nu måste jag göra mig klar för att gå ut i kylan och gå mot skolan! Kan ju säga att det är hur skönt som helst att kunna gå till skolan och slippa åka buss. Men de håller ju bara idag för imorgon blir det tillbaka till Obbola för att ha min VFU där

Kommer börja skriva mer snart

Hej!
Okej jag skriv inte mycket igår och inte idag heller. Men det är för att idag har mamma, morfar och Roger varit här och de har hjälpt oss att packa upp lite och flytta lite saker. 
Det har varit till stor hjälp att ha haft både mamma, morfar och Roger här idag och att pappa och brorsan var här igår. 

Sen så har vi lite problem med vårt internet det funkar bara på min dator och bara ibland, så därför har jag inte heller kunnat blogga så mycket idag.

Men nu ska jag plugga och packa upp!

Mariehem!

Hej!
Idag har jag inte skrivit någonting, det är för att jag har haft fullt upp idag. 
Pappa och brorsan har varit här och hjälpt oss flytta. Så nu ligger man i den nya lägenheten på mariehem, det känns riktigt skönt.
Har även hunnit plocka upp en hel del i lägenheten, nästan hela köket är upp packat, alla kläder och nästan alla saker i vardagsrummet så har hunnit riktigt mycket idag. 
Sen efter vi hade packat blev det att fara in till stan och äta på Bishop arms med älsklingens mamma, moster och Rebecca. Var riktigt gott åt en hamburgare. 

Men nu ska jag snart gå och lägga mig för imorgon kommer mamma och morfar hit :)

Japan!

Japanska matlåder!
















Visst är dem söta! Tänk om man hade med sig dessa till skolan eller jobbet, oj så mycket gulligare och roligare det hade varit att äta då. Jag vill också ha såna här matlådor!

Pluggning och packning

Hejsan!
Idag fortsätter dagen med en massa packning, nu packas allt ner som man inte behöver imorgon till frukosten och så packar vi inte ner maten, men allt annat ska ner!
Sen mellan varven blir det även lite plugg för tentan på måndag, men känner verkligen inte för att plugga eller ha tenta på måndag. Men ja man måste väll. 

Men nu ska väll jag åter gå till mitt pluggande och packande.



Lite roligt julkalender

En sån har julkalender vill ni ha va? haha

Funkar ej!

Okej, fler inlägg kommer ikväll eftersom blogg.se inte verkar vilja funka för mig just nu. Kan inte ladda upp bilder blir bara fel, så därför får det inlägg som jag skulle skriva nu vänta tills ikväll eller idag.

Men nu måste jag verkligen gå och göra mig klar, hoppas alla får en bra dag

Mot universitetet

Godmorgon!
Har ganska nyss vaknat och känner mig verkligen jätte trött och verkligen ingen lust att fara till universitetet men det måste göras endå. Och jag går inte så länge heller idag så det är nog lugnt. 
Det känns som jag måste göra jättemycket idag, men jag vet inte vad bara? Ja jag vet att ja ska packa och plugga men om det är något mer jag ska göra, det vet jag inte.

Men för min del börjar de bli dags att göra sig klar för att fara till universitetet.



Packa, packa och packa

Hej!
Nu har kvällen gått åt att packa ännu mer saker. Snart är typ allting som går att packa, packat! Känns himla skönt måste jag säga, men man kan ju inte packa ner allt eftersom vissa saker använder vi fortfarande.

Sen har jag även gjort klart min IUP uppgift så då slipper jag tänka på det. Men då är det bara att börja plugga till tentan på måndag och så ska jag läsa ut den där boken jag köpte idag till på tisdag.

Men nu ska jag sätta mig och ta det lugnt ett tag och sen kanske om jag orkar ska jag sätta mig och plugga ett tag.


Helt Rätt


Kan inte annat än att säga att jag känner igen mig!

Arbetsintevju

Måste ju berätta att jag ska på arbetsintevju nästa fredag! Hoppas skulle vara skönt. Ska på arbetsintervju på manpower om att vara lagerarbetare. Så nu är det bara hoppas att de går bra och vänta tills dess.

Sen idag har jag även varit på stan med Rebecca och skaffat mig en bok till skolan som vi skulle ha. Som vi dock ska ha läst ut till på tisdag, så ja nu på senaste tiden blir man väll inte så social kan jag tänka mig.

Nu ska jag sätta mig och jobba på min IUP uppgift!

1 December

Hej!
Ännu en dag närmare helgen!
Snart ska jag börja gå mot bussen börjar tidigt idag, så det är därför jag är vaken så här tidigt. 

Idag är det den 1 December och idag börjar julkalendern! Den måste man ju bara se, det är ju som en tradition att följa julkalendern varje år. Det känns dock inte som det är December för de har fortfarande inte kommit någon snö alls, det är helt tomt på backen förutom alla löven och regnet som ligger där men ingen snö.
Snart är det änligen jullov eller vad man ska kalla det. Det går ju inte riktigt att kalla jullov eftersom jag fortfarande kommer ha en stor hemuppgift att göra då. Men alla andra som har det, har de snart.
Men nu ska jag göra mig klar för att gå mot bussen