Min gårdag

Godmorgon :)
Var meningen jag skulle skriva igår men det vart inte rktigt som det skulle igår.
Var meningen jag skulle jobba igår men det blev tyvärr inte eftersom jag började må dåligt. Så igår kväll blev det att åka in till sjukhuset och få lite dropp. Så nu har man laddat inför stadsfesten med dropp :D
 

Godnatt

Nu blir det att säga godnatt för min del, ska upp tidigt imorgon så vill gärna vara pigg då. 
Ikväll har jag och Älsklingen sett lite film och ätit chips, var ritkgit mysigt. :) Men som jag skrev blir det att hoppa i säng nu så man orkar med morgon dag också för det är ju faktiskt en dag i morgon också. Som innebär jobb och gå på stan :).
Är inte alls avundsjuk för alla som bor i Skellefteå och går på stadsfesten nu. Medans jag måste vänta tills på fredag. Nej Nej inte alls......
 
GODNATT :)

Midsommar helgen :)

Tänkte jag skulle berätta om min midsommar nu eller hela helgen faktiskt.
Fredag
På själva midsommar så blev det så att jag for till Skellefteå för att först fara till bonnstan och träffa släkt och vänner. Blev även att fika där, det var riktigt trevligt :). Gick runt där en stund och kollade dock missar jag som vanligt när de reste midsommarstången, men fick se när den stod där :).
Sen åkte jag och brorsan ut till stugan för att fira midsommar där. Var riktigt fint väder som tur var så det gick att vara ute, blev att åka lite båt och lika lite lekar. Senare blev jag fyllechaffis åt min syster och hennes kompisar som också skulle komma ut till stugan så då åkte jag och hämtade dem. 
På kvällen blev det sedan att skjutsa hem dem också men det vart ju värt för jag tjänade 200 kr av hennes kompis + att jag betalade ingen bensin så för min del var det värt.

Lördag
Kom några släktingar ut till stugan så då satta vi oss i bubbelbadet och badade. Var riktigt skönt, dock är det mycket skönare att bada när det är lite kallare ute men det var skönt ändå. 
Sen blev det åka in till stan för att träffa Linda, Niklas och två till. Var riktigt trevligt, vi åkte till bergsbyn och köpte glass, MUMS :). Sen blev det att åka till frisbegolfbanan och spela lite eller ja inte för min del jag kollade på eftersom jag inte vet hur man gör. Har aldrig spelat det. Men det var roligt än förutom alla dessa mygg som fanns där.
 
Söndag
Blev det en ganska lugn dag, farmor och farfar kom ut till stugan och vi åt grillat. Sen blev det bara att ta det lugnt tills min buss som skulle ta mig till Umeå kom. 
 
Det var hur min helg såg ut :)
 

<3

 

Goddag

Hejsan.
Har inte hunnit skriva något har idag eftersom jag inte varit hemma. Har varit på stan med Rebecca och gått runt och kollat lite där. Det var riktigt trevligt måste jag säga.
Nu håller jag på att tvätta för fullt, det är inte alls roligt. Men tyvärr måste det göras lite då och då. Men nu ska jag gå till ica och köpa mackor. :)

Min dag än så länge

Idag har jag jobbat eller ja iaf fram till klockan 11. Var riktigt tråkigt att jobba idag eftersom varorna som vi skulle packa upp var sena och inte hade kommit så kunde vi ju inte packa upp dem. 
Sen efter jag hade slutat så blev det så att vi gick till intersport och älsklingen köpte sockar, sen blev de hem och äta lunch.
När vi hade ätit blev det att åka till stan för att gå till försäkringskassan och prata med dem och sen blev det att gå till biblan. Sen blev det att åka hemåt och nu är man hemma. 
Nu blir det att ta det lugnt ett tag och senare blir det väll att laga middag :)
 

Mot jobbet snart :)

Godmorgon!
Han inte riktigt skriva igår så skriver senare idag vad som hände igår och hur min helg var :).
Men nu har jag nyss ätit frukost och ska nu börja göra mig färdig för att fara mot jobbet och jobba. Faktiskt så var jag inte ett dugg trött när klockan ringde. Men nu måste jag skynda mig så jag komma iväg och börjar jobba :).
Skriver mer senare när jag kommit hem från jobbet :)
Hoppas ni får en bra dag

Mot Umeå

Hej :)
Nu sitter jag på bussen på väg till Umeå igen. Ska faktiskt bli skönt att komma hem efter en helg i Skellefteå. Har hänt ganska mycket i helgen. Men det berättar jag lite senare
Tjänade lite pengar på att åka just denna buss eftersom det blev gratis :). Gillar när bussarna inte kan ta betalt, borde hända lite oftare enligt mig.
 

Glad midsommar :)

Godmorgon.
Tänkte jag skulle skriva ett snabbt inlägg innan jag far iväg till Skellefteå där jag ska spendera min midsommar och min helg. Kommer att bli riktigt trevligt, kommer dock inte hinna blogg så mycket medans jag är i Skellefteå eftersom man har så fullt upp med annat. Kan komma något om ni har tur.
Men annars är jag tillbaka på Söndagskväll som vanligt igen :).
Hoppas ni alla för en underbar Midsommar :)

Kommit hem från en skön promenad

Idag har det varit riktigt bra väder här i Umeå, så som jag skrev tidigare så tog jag mig en promenad och har just kommit hem från den promenaden. Blev så att jag gick ner till stan och kollade. Var riktigt trevligt att gå på stan och kolla runt lite var ganska länge sen jag gjorde det och hade kommit in en massa fina saker dock fick ingenting följa med mig hem.
Blev så jag gick på stan till killen slutade och så följdes vi hem senare. 
Här är en bild som jag tog när jag var ute och gick :) 

Gå ut och gå :)

Nu blir det för min del att gå ut och gå, är riktigt skönt väder ute så ska kanske gå ner till stan och se vad som händer där men vet ej riktigt. Har inte bestämt mig vart jag ska gå så får väll se vart jag hamnar i slutändan istället. 
Men nu ska jag sluta skriva här och börja att gå ut istället. Skriver mer senare :)

Godmorgon

Gormorgon på er :)
Har inte hunnit göra så mycket än, har bara hunnit äta frukost för vaknade inte för så länge sedan.
Men idag ska jag försöka städa lite mer av lägenheten började ju igår :). Usch imorgon är det midsommar och kan inte bestämma mig om jag ska till Skellefteå eller om jag ska stanna i Umeå. AHH jag tror jag blir galen.

Min dag

Hejsan.
Har nyss ätit middag och idag blev det lax med ris, var riktigt gott måste jag säga.
Idag har jag städat lägenheten eller jag iaf påbörjat sen har jag och älsklingen tvättat idag. Så nu är kläderna tvättade och hänger på tork lite överallt i lägenheten eftersom torkrummet vi har är sämst och vägrar torka kläderna. 
Men nu resten av kvällen blir det nog att ta det lugnt ska nog kanske se ett av snitt av true blood nu medans älsklingen spelar minecraft. 


Jävla försälja

Usch vad less jag blir... två gånger har det nu ringt på dörren och bara typ 10 mins mellanrum och av samma företag.... jävla försäljare. Jag vill inte byta elbolag är nöjd med det jag har och bryr mig inte om ni var 30kr billigare än det jag har nu. FÖRSTÅTT???
Nu mer ska jag aldrig mer öppna dörren utan att kolla vem det är först. Trodde det var min kille som kom hem som inte orkade ta fram nycklarna andra gången men det var de inte.
ÅHHH nu kommer min kille hem och ja gissa han har nu bytt elbolag. Så nu måste jag ringa och säga upp det. AHHH jag gillar inte detta........ 

True blood

Idag har jag börjat se True blood och se om det är så bra som alla andra säger. Tänkte det borde väll vara ganska bra eftersom jag gillar vampyr serier eller ja iaf The vampire diaries och så gillar jag Twilight. Så ska iaf ge det ett försöka och se om det är bra.
Än så länge är det väll helt okej, men kan inte säga att jag gillar det lika mycket som The vampire diaries.
Men nu ska jag gå in i duschen :)

Godmorgon

Godmorgon på er alla!
Jag har typ nyss stigit upp, eller har hunnit äta frukost också. Idag har jag fått det nya blogg.se så nu ska jag idag utforska och se om det antingen är hiss eller diss. Ni som har fått det vad tycker ni om det?
Jag tycker än så länge det är ganska smidigt med snabbinlägg.

Nya blogg

Hejsan. Alla pratar om att de gjort om blogg.se men jag har då inte fått de nya. Har fortfarande det gamla :). Men det verkar man ju ska vara glad över för alla klagar på att nya är jobbigt och det är ganska många som bytter för att det inte orkar lära sig det nya.
Men samtidigt vill jag också ha det nya och se hur det ser ut :). Men det kommer väll till mig med om ett tag.

Twilight

Igår hade jag och Älsklingen en lugn dag vi satt och såg twilightfilmerna eller ja vi har en bit kvar av den sista filmen eller ja näst sista filmen för den sista har inte kommit ut än. Oj vad jag längtar tills den kommer ut.
Måste säga att jag verkligen älskar dem filmerna och kan se dem om och om igen. Nu är det bara 151 dagar kvar tills sista filmen av twilight vissas på bio!! :D

Ska försöka

Hejsan, nu var det ett tag sen jag skrev. Men det har varit ganska fullt upp senaste tiden eller så har jag varit jättetrött så jag har sovit. Men nu ska jag försöka vara tillbaka igen.
Får hoppas jag lyckas med det. Men känner egentligen inte alls någon lust att blogga. Och vet inte alls vad jag ska skriva har inte så mycket att skriva om.
Men ska försöka iaf

Gillas inte

Usch gillar verkligen inte arbetare. De förstörde mina planera. Idag när jag vaknade hade jag tänkt gå in i duschen men tror du det gick...Nej för dessa proline hade stängt av vårt vatten så gick inte gå på toa, dricka vatten eller laga mat.... Gillas inte.
Men nu har de satt igång det igen så ska efter älsklingen har kommit hem och vi lagat middag äntligen ta duschen som jag längtat efter hela dagen.

Promenad

Hejsan.
Idag har jag varit ute och gått i det fina vädret. Är ju riktigt varmt och skönt ute måste jag säga :)
Så det blev så att jag gick till NetonNet för att kolla vad det tar för pris på kamerorna jag har kollat på. Först så var det Nikon D3200 som är billigast på Elgiganten men dock finns den inte inne där. Sen är den Nikon J1 som är billigast på NetonNet så vi får se vilken kamera det blir. Men mest troligt blir det D3200.
Den här bilden tog jag idag när jag var ute och gick

Skellefteå

Hejsan :)
Har inte riktigt hunnit skriva nu medans jag har varit i Skellefteå.
Igår firade vi min pappa som fyllde år i stugan. Var riktigt trevligt. Blev tårta och träffa syskonen och farmor och farfar. Så det var trevligt. Senare på kvällen så åkte Älsklingen mot Umeå eftersom han ska jobba idag. Men jag stannar i Skellefteå tills imorgon.
Idag blev det en stund på stan och märkt att inte ett dug har förändrats sedan man flyttat. Står Skellefteå stilla eller?? Träffade Emelie på stan var trevligt. Har inte träffat henne på jättelänge så var kul att träffa henen igen.
Nu sitter jag hemma hos pappa och bara tar det lugnt.

Helgen blev inte riktigt som planerat.

Än så länge har inte alls helgen blivit som planerat. Än fortfarande kvar i Umeå men ska om ett tag dra mig mot Skellefteå. Blev tyvärr ingen dragracing eftersom syrrans killes bil gick sönder igår när han provkörde den, han tappade något triggerhjul eller vad det nu hette.
Men om en stund blir det iaf att ge sig av mot Skellefteå för att äta middag hos mamma och sedan blir det nog än lugn kväll. För både jag och Älsklingen är ganska trötta efter en jobbig natt.
Men nu ska jag börja packa och göra mig klar för att fara mot Skellefteå :)

Helg i Skellefteå

Hejsan.
Idag åker jag och Älsklingen till Skellefteå för att tillbringa helgen där. Eller ja ikväll.
Så i helgen kommer jag nog inte blogga så mycker eftersom i helgen är det fullt upp. På lördag ska vi till Piteå för att se när min syster kille kör dragracing och fara på Dollar Store så klart.
Sen på söndag så fyller min pappa år så då blir det att fira honom.
Det är hur min helg ser ut :). Kommer bli en riktigt trevligt helg.

Karuseller

Nu har jag och Älsklingen varit ner på stan och kollat in vilka karuseller det var. Dock så blev det inte alls så att vi åkte något, det får bli när det kommer till Skellefteå. Dock var inte alls lika kul här i Umeå som det är i Skellefteå. För det var inge folk typ där vid karusellerna + att det var bara karuseller och inget annat. Så kan säga att det var inge speciellt.
Sen gick vi på stan en stund och kollade lite. Sen blev de hem och ja nu är man hemma.

Skön dag.

Godmorgon eller ja kanske är lite för sent för att skriva det nu. Men skulle egentligen skriva det innan jag for till jobbet man då var det problem med blogg.se :(.
Idag har jag jobbat igen, det var riktigt skönt måste jag säga. Kanske inte alltid är så roligt men det är skönt att faktiskt ha något att göra + att man tjänar pengar :).
Sen när jag slutade fick jag ett trevligt samtal om att jag ska jobba nästa Torsdag och Fredag också. JIPPI!! Skönt att få in ännu mer pengar. :D
Sen när jag kom hem blev det att gå in i duschen. Kan säga att det var riktigt skönt det med. Så min dag har än så länge varit riktigt bra.
Nu blir det snart fara ner till stan och se vilka karuseller som fin i stan. Kanske blir att åka någon om det finns någon roligt. Så får hoppas det.
Men nu ska jag göra mig klar :)

Umeå :)

Hejsan.
I veckan är jag rätt glad att vara i Umeå för i Skellefteå har det regnat och varit dåligt väder hela veckan medans här i Umeå är det soligt och ganska varmt. Folk går runt i bara t-shirt :). Fast självklart saknar jag Skellefteå och alla min underbara vänner i Skellefteå. Men kan berätta att ska dit i helgen och kommer nog stanna där en bit in på nästa vecka!
Idag blir det dock inte göra så mycket eller ja jag ska tvätta. Men usch vad det är tråkigt.

Balen

Idag var det bal både har i Umeå och i Skellefteå. Kan man tänka sig vad tiden går fort. Det är nu ett år sen jag och Älsklingen gick på balen och då var det jättevarmt så alla höll på att svettas ihjäl. Medans idag har de i skellefteå haft det mullet och lite regn och dem har i Umeå haft sol och ja inte jättevarmt men kan nog säga att det inte var så kallt heller. Eller ja kanske om man inte har jacka på sig.
Tänk vilken skillnad det kan bli på ett år.
Hoppas alla som tar studenten i år får en fantastisk student. Usch vad jag skulle vilja ta studenten och balen igen. Känns verkligen som det var År sen. Fast det bara var 1 ynka år sen. Men men tiden bara springer iväg.


Här är en bild på jag och älsklingen på balen =) Och pappas snygga bil i bakgrunden =)

Stan!

Idag for jag ner till stan och möte Älsklingen när han hade slutat. Det var riktigt trevligt. Såg en del av balen som pågick här i Umeå dock så känner man inte alls så många som går. Så såg ingen man kände, de var ju lite tråkigt. Sen blev det att ta och promenera hemåt, det var riktigt skönt måste jag säga.
Men nu blir det nog bara att ta det lugnt och inte göra så mycker mer innan det blir att sova :)

Jobbat idag

Hejsan.
Idag har jag varit och jobbat. Men har typ nyss kommit och också ska nog snart göra lite lunch eller vad man ska kalla det vid den här tiden. Var riktigt skönt att börja jobba igen och komma igång där igen.
Dock blir man lite lätt irriterad när ungdommar tror att man ska sitta och surfa och hålla på med mobilerna medans man jobbar. Hmm tror inte det är de ni får pengar för eller?? Eller bara stå och prata och absolut inte göra någonting så alla andra får göra allting.... Hur blev ni egentligen anställda??
Jaja man ska inte klaga men det har iaf varit en trevlig dag. Har dock nu jätteont i fötterna eftersom skorna inte alls är formade efter min fötter. FÖRBASKADE skor!!

Kamera expert någon?

Har ett allvarligt problem. Det är så att jag ska köpa mig en kamera men vet inte vilken. Det är dessa jag har funderat på.
Nikon D3100


Uppföljaren D3200 som är snäppet bättre än D3100 dock så är den även dyrare :/


Och sist men inte minst en liten smidig kamera, Nikon J1.
Någon som vet vilken man ska köpa?? Har verkligen ångast och vill inte länge ut en massa pengar och sedan märkt att man har köpt fel. Så någon som vet?

God natt :)



Alltid lika roligt att få kommentarer

Hej Tess, vad trevligt att se att du följer min blogg :) Följer själv din blogg och tycker den är riktigt fin :).
Själv klart ska jag ändra headern om det är svår att följa men hur riktigt menar du. Menar du att stilen jag har på texten gör att du blir svårt att följa den?
Tack för att du säger det :)

Subway!!


Provar på Rembly


Tillbaka :)

Hej igen.
Nu var det ett tag sen jag skrev, men har inte haft någon blogglust och har egentligen inte haft så mycket att skriva om heller. Men det ska det bli ändring på. Nu ska jag börja blogg igen har jag bestämt.
Just nu händer det inte så mycket. Men igår var min mamma här och hennes karl, det var riktigt trevligt. Blev att åka till Netonet som har öppnat här i Umeå och kan säga var inte så intressant. Det ända jag märkte var att de var mycket billigare än expert på kamera så blir nog att köpa min kamera där :).

Sen så hade vi sån tur att mamma och Roger bjöd oss på Tacos, MUMS