Soff häng ikväll!

Hejsan!
Det var väldigt länge sen jag skrev, men har inte riktigt haft tid på senaste tiden har haft så mycket att göra i skolan. Så har inte riktigt hunnit skriva men ska försöka komma igång nu igen och börja skriva.
Sitter nu vid Tvn och ser på en massa serier som är riktigt bra. Ser Hart of dixie, The vampire diaries, Pretty little liars.

Hahaha detta är jag!

Tenta

Hejsan!
Usch idag har jag tenta på skolan, och känner inte alls att jag kan det. Får statsa på att kunna det när de är omtenta för jag just nu känner jag verkligen inte att jag kan det!
Men nu ska jag göra mig ordning för att börja gå mot skolan och ha en tenta!! USCH säger jag bara!!! JAG VILL INTE!!!! Men jag måste!!

Hahahhahaha

Denna äger!!!

Föreläsning

Hejsan!
Sitter på skolan nu och är på en föreläsning. Måste säga att den är väldigt intressant! Handlar om en massa olika diagnoser(t.ex. ADHA) som man kan ha.
Men nu ska jag åter gå till föreläsningen!!

Karantän för min del!

Hejsan!

Sitter här och försöker plugga till tentan jag har på torsdag, men det går verkligen inte bra. Mår inte alls bra, när jag läser, sitter vid dator eller ser på tv. Så imorgon har jag fått tid för att göra en synundersökning, så jag får se om det är så att jag behöver glasögon.
Får hoppas att det ger något, man kan ju alltid hoppas så man slipper ha ont i huvudet hela tiden när jag plugger. Eller bara att det är något som gör att jag har haft ont i huvudet flera dagar i rad som slutar nu! Går inte alls att plugga, kan inte konsentrera mig när jag har så ont i huvudet!

Så ska nog gå i karantän, där det inte finns någon elektronik eller något att läsa! Så man inte får så förbaskat ont i skallen!!!

Yesterday!

Hejsan!
Igår hade jag en riktigt trevligt kväll med Rebecca, vi började med att sjunga lite singstar och hade det allmänt trevligt. Sen så började vi vårt maraton vi skulle se alla tre filmerna av High School Musical. Det var riktigt trevligt och självklart fick vår vän Ben & Jerry´s vara med också.
Men klockan 8 var vi tvungen ta en paus från maraton för att se gladiationerna och då kom med pojkvän också och såg. Dock tror jag att han blev lite döv som vi satt och skrek och hejade på Emelie och Gunnar. Dock vann inte Gunnar, men Emelie vann :D.
Sen blev det att åter gå till vårt maraton och vi orkade se alla tre filmerna, men när den tredje filmen var slut så var man något trött i huvudet kan jag ju säga. Så då blev det att kryp ner i sängen och sova!

Lång dag idag!

Hejsan!

Idag har jag en lång dag på universitetet, känns inte så jätteroligt nu när det är fredag. Men det är nödvändigt eftersom vi ska ha föreläsningar som ska handla om tentan som vi ska ha nästan vecka.

Men nu ska jag börja göra mig klar för att gå ut i kylan och frysa!

Till Universitetet!

Nu blir det ett snabbt inlägg innan jag ska dra mig mot universitetet. Har en lång dag i dag på skolan, känner verkligen inte för det eftersom jag inte alls har sovit mycket inatt. 

Men nu ska jag börja göra mig i ordning för att fara mot universitetet :)

Dag 3 – Det här åt jag idag

Okej, imorse glömde jag helt och hållet bort att jag ska ta kort på vad jag har ätit idag. Så jag skippar kortet och berättar att jag åt två mackor till frukost idag.

Till lunch gjorde min underbara pojkvän havegrynsgröt åt mig :) MUMS!


Sen till middag gjorde jag pizza åt både jag och min sambo :)
Okej den äckliga biten med köttfärs och tonfisk är inte min måste jag bara tilläga!! Det är min pojkväns bit, min är den goda med annans på :)

Blir galen!

Jag tror jag blir tokigt!!! Man kan aldrig plugga i lugn och ro i detta hus!!
Nu har vi fått någon granne som inte vet hur man spelar musik i en lägenhet!!! Man kan ju inte plugga för han spelar så himla hög musik så man hör det genom hela huset! Jag tror jag blir tokig och vet inte vad jag ska göra för att kunna plugga eller för att han ska skruva ner musiken!!

Hur ska man göra när någon spelar så hög musik? Det går ju inte plugga, man kan ju inte konsentrera sig? Och skulle ju vara bra om man kunde få plugga i sitt eget hem!

AiluCrash

Åh har fastnat på en ny artist som var med i filmen Jag saknar dig. Och har fastnat på en speciell låt som jag tänkte dela med mig till er :)




AiluCrash är så himla bra :)

Once upon a time

Hejsan!

Idag har jag varit på universitetet, men det blev en kort dag idag, de var riktigt skönt måste jag säga. Det var riktigt roligt idag, vi spelade lite teater. Och såg hur det kunde se ut i olika situationer i verkligenheten och hur man skulle lösa olika situationer.

Nu sitter jag och ser Once upon a time, måste säga att de är en riktigt bra serie för er som inte har sett den. Det borde ni verkligen göra i så fall. För den är verkligen jättebra.

Men nu ska jag åter gå till min serie och så ska jag plugga lite samtidigt som jag ser det.

Jag saknar dig

Hejsan!

Nu har jag pluggat en stund idag, men orkar inte plugga mer eller har pluggat nog för idag och ska börja läsa för tentan imorgon. Känner mig inte alls så peppad på det, men de måste göras.

Men nu ska jag sätta mig och se fortsättningen på filmen Jag saknar dig. Ojoj kunde inte se klart den igår för jag grät så himla mycket att vi var tvugna att stänga av den. Men nu ska jag se fortsättningen på det, för den är så himla bra!! Jag rekomenderar den STARKT!


Egentligen skulle det vara en bild på mig, men min nya mössa jag köpte igår. Men vet ej hur man her igång bluetooth på min Mac så det blev inge av. Får kanske blir imorgon istället :)

Tv i lägenheten :)

Hejsan!
Tänkte lägga ut en bild på hur fint det blev med tvn på plats i vår lägenhet :)
Ojoj så snyggt det vart :)

Plugg

Hejsan!

Okej, det var ett väldigt bra tag sen jag skrev här. Men har inte riktigt haft tid att skriva, har haft så mycket i skolan och haft mycket plugg att göra. Hoppas de blir bättre snart så man kan börja skriva mer på riktigt igen, skulle vara roligt.

Men just nu får det bli så att jag skriver lite då och då.

Men nu ska jag åter gå till att plugga, har en massa att göra. Ska göra klart mitt paper, eller ska ändra lite små saker lite här och var. Sen ska jag börja plugga till tentan som jag har om 9 Dagar.... AH nu måste jag verkligen gå tillbaka till plugget kom just på hur lite det var :O

Hälsade på mamma igår :)

Hejsan!

Har ganska nyligt vaknat för en gång skull kunde jag faktiskt sova länge :) Känns riktigt skönt att kunna sova faktiskt :)

Snart blir det att åka mot stugan för att sova där inatt och så ska vi äta middag där med alla barnen = mina syskon + Lindas barn. Kommer säkert bli riktigt trevligt :)

Igår kväll var jag och hälsade på mamma en snabbis, det var riktigt trevligt. Men synd att man inte hade tid att stanna där längre, var tvungen fara tillbaka till pappa och arbeta med mitt paper. Men nästa gång jag kommer till Skellefteå ska jag fara dit mer har jag tänkt.



Paper skrivande

Hejsan!

Nu har jag nyss varit hos mamma en snabbis, har skrivit ut några papper som jag behövde till skolan. Och pappas skrivare hade ingen färg, så då for jag till mamma och skriva ut papperna.

Nu ska jag återgå till mitt skrivande på mitt paper och så samtidigt ska vi se filmer ont blod. Så får se hur mycket man skriver, men ska skriva klart det innan klockan tolv så jag måste skriva klart det nu!
Men som tur så har jag inte så jättemycket kvar, har skrivit det mesta faktiskt. Så känns riktigt bra, har inte alls mycket kvar. SKÖNT!!

Paper

Hejsan!
Nu sitter jag hemma hos pappa och har typ nyss kommit hit eftersom vi var tvungna att först köra till stan för att hämta nycklar, fara tillbaka till stugan och låsa och sen tillbaka till stan. Och det tar ett bra tag att köra bil idag eftersom det snöar jättejätte mycket och det var inte alls kul att köra. Sen så har de inte skottat vid stugan så då måste man köra försiktigt samtidigt som man måste tänka på att man inte ska fastna.

Men nu ska jag åter gå till mitt pluggande på paper, det är faktiskt ganska intressant. Men det är dock inte lätt att skriva, vet riktigt inte hur jag ska skriva och hur jag ska lägga upp mitt skrivande. Men nu ska jag inte tråka ut er med mitt pluggande, ni har säkert bättre för er.

Mot Stan

Nu håller man på att skriva paper, eller ja det går väll sådär vill hellre göra en massa andra saker men, detta måste göras. Nu har då äntligen älsklingen vaknat, så nu blir det att äta frukost och sedan blir det att dra ner till stan. För i kväll blir det tydligen så att vi ska sova i stan och inte ute i stugan :( Men det går ju det också som tur är. Nej nu ska jag äta frukost och sedan börja fara mot stan! Får hoppas det sluta snö snart så det inte blir så himla mycket snö nu på vägarna, gillar inte köra bli då.

Dag 2 – Min familj

Min familj: Består av väldigt många underbara och viktiga människor för mig. Den består av: Min underbara pojkvän Daniel, som betyder så himla mycket för mig <3 Jag älskar dig så himla mycket <3 Tack älskling för du alltid finns här för mig. I somras bestämde sig jag och min pojkvän att vi skulle göra en tillökning i familjen, så vi skaffade oss vår underbara katt Rasmus, som nu har bott med oss sedan i somras. I Skellefteå bor resten av min underbara familj. Min pappa som alltid finns där för en när man behöver det och alltid hjälper oss när vi behöver det. Tack för att du stället upp och för att du har hjälpt oss att flytta. Min mamma som har hjälpt mig under åren när andra inte har gjort det. Tack mamma för att du har funnit för mig. Min syster som har hjälpt mig genom många svåra stunder av mitt liv och som har funnit där, när ingen annan har gjort det. Tack för att du finns här för mig och för att du har hjälpt mig. Min bror som flitigt kommer till Umeå och hjälper oss med vad vi behöver. Det betyder väldigt mycket, om inte du hade kommit så tror jag inte vi hade kommit så långt med vår flytt till Obbola eller vår flytt till Mariehem. Tack för all hjälp Måste ju bara tilläga att man har ju den bästa familjen :)

Dag 1 - Om mig själv

Om mig själv:
Jag heter Cecilia Lundberg och bor med min pojkvän i Umeå på Mariehem. Kommer ursprungligen från Skellefteå, men bor nu förtiden i Umeå och har bott där i ett halv år ungefär. Har bott på Mariehem ungefär 1 månad, bodde förre det i Obbola men både jag och min pojkvän kände att vi ville komma närmare Umeå för att han ska han närmare kompisarna och jag ville ha närmare kompisarna och universitet.
Jag pluggar på förskollärarprogrammet på Umeå universitet och har än så länge gått 1 termin och känner verkligen att det är ett program för mig.
Jag jobbar på coop forum men är anställd av manpower och trivs väldigt bra där, dock har ju hunnit jobba så mycket där för jag började nyss jobba där. Förre jag blev anställd på Manpower jobbade jag på Online och var telefonförsäljare, det var dock verkligen inget för mig blev tokig på att bara sitta still i flera timmar.

Nu vet jag inte så mycket mer vad jag ska skriva! Det var väll lite grann om mig.

Trevligt kväll igår!

Hejsan!

Just nu sitter jag hemma hos pappa och ska plugga och ser lite tv samtidigt :P
Väntar på att killen ska vakna, själv har jag blivit alldeles för morgonpigg för att kunna sova nu för tiden.
Igår kväll blev det en riktigt trevligt kväll med mina syskon. Först gick vi på tatung och åt en riktigt god middag, sen gick vi vidare till bion och såg driver.
Var en riktigt trevligt kväll, är tyvärr inte så ofta jag träffar mina syskon.
Men nu ska jag åter gå till mitt pluggande fast jag har verkligen inte lust.

Min framtid i en månad

Detta ska jag försöka göra nu, men blir bättre när jag kommer hem :)
Dag 1 - Om mig själv
Dag 2 – Min familj
Dag 3 – Det här åt jag idag
Dag 4 – Mina passioner
Dag 5 – Något jag inte gillar
Dag 6 – Min favorit bok / film
Dag 7 – Detta ångrar jag
Dag 8 – Den frisyr jag trivs bäst i
Dag 9 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med...
Dag 10 – Det här får mig att gråta
Dag 11 – Min favoritsport
Dag 12 – Något jag saknar
Dag 13 – Mina favoritskor
Dag 14 – 2 personer som är väldigt viktiga för mig
Dag 15 – Något som är väldigt viktigt för mig
Dag 16 – En plats jag vill besöka
Dag 17 – Min önskelista
Dag 18 – Mina styrkor
Dag 19 – Favoritmotto
Dag 20 - Mina drömmar
Dag 21 - Min favoritårstid
Dag 22 - Min favoritartist
Dag 23 - 10 saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag 24 - Om jag vann 10 miljoner
Dag 25 - Min drömresa
Dag 26 - Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag 27 - Min favoritlåt
Dag 28 - Min favoritplats
Dag 29 - Mina rädslor
Dag 30 - Min högsta önskan