x-factor

Okej ännu en fredagskväll som Svenska folket inte kan rösta.
Ja och självklart pratar jag om x-factor. Stod mellan J.E.M och Isak. Vem tror ni åkte ut om inte J.E.M. Nejnej det skulle vara Isak som skulle åka ut. Han är inte alls bra, han är inte mogen för det heller. 
Hela hans framträdande satt jag och tänkte på Capten Amerika filmen... Hmm trodde man skulle bli fashinerad(stavning??) eller iaf tycka folk sjunger bra när de ska stå på scen och sjunga.
Ja okej jag kan väll egentligen inte klaga så mycket eftersom jag själv inte röstar. Känner inte alls för att slösa en massa pengar på att rösa när jag kan lägga dem på viktigare saker. 
Kan lägga dem på min familj istället. 
 
Ja nu fundrar man ju nästan om man ska skita i att se det på fredag. Liksom hur kul är det att titta på när 2 av 3 liksom inte är bra.
 

Imorgon!!

Åh vad jag längtar till imorgon. Har nästan lust att ställa klockan på 8:45 bara för att få se julkalendern. Men tror nog inte jag kommer orka att stiga upp då tyvärr. 
Men är så sjukt tagad på att se Mysteriet på greveholm 2. Kan nog säga att vi 20 åringar längtar nog mer än barnen gör till att se julkalendern detta år.
Så blir att se det direkt när man vaknar på svtplay.
 

Besök

Hejsan.
 
Idag har vi haft besök här. Daniels mamma och bror kom till Umeå idag, var riktigt trevligt. 
For till en minneslund här i Umeå där vi tände lite ljus. Jag tände ett ljus åt min mormor, som jag saknar jättemycket. Dock gick det väll mindre bra för att det blåste jättemycket så ljusen blåste ut på en gång. Sen blev det att fara in på biltema för att köpa en skruv till cykelsadeln, dock när vi kom hem märkte vi att de saknades en del. Så blev bara att fara tillbaka och köpa delen som cykelsadeln sitter fast på.
 
Sen blev de tillbaka till oss och börja med att laga middag. Eller blev Daniel och hans bror som så duktigt hjälptes åt att laga middagen. Blev sticky chicken, var riktigt länge sen vi åt det. Det var riktigt gott.
Sen var det dags för dem att återvända till Skellefteå kommun.

Blir tokig...

Alltså jag tror jag blir tokig. 
 
Sitter och läser aftonbladet. Och mer och mer av svenska traditioner man haft i skolan försvinner. Snart finns det inga kvar.
Snart får barnen inte vara i kyrkan när det har skolavslutning, julen får inte längre handla om jesus kristus. Vad ska barnen egentligen få vara med om för roligt?!
Själv när man var liten fick man klä ut sig och sjunga i ett luciatåg, man fick fara till kyrkan och vara med om roliga rundvandringar och fina teatrar. Man fick klä upp sig och vara fin till skolavslutningen som höll till i kyrkan. Varför ska alla dessa traditioner ta slut? Jag tycker visst vi lever i ett mångkulturelt samhälle. Men vi bor fortfarande i Sverige som är ett kristet land. 
 
Visst jag kanske inte är kristen av mig, men det var fortfarande något som tillhörde skolan och som jag tycker att barnen ska få vara med om.
 
Tror snart jag ska sluta läsa aftonbladet. Man blir antingen bara tokig för att de ska ta bort traditioner eller så är det bara en massa reklam. 

Fullt upp.

Idag har jag och älsklingen varit riktigt duktiga.
Började dagen med att vi for till Barnmoskan för att kolla så allt såg bra ut. Och det gjorde det, magen hade växt med 1 cm, vikten stod stilla, den lilla/e följer sin kurva fint och allt såg bara bra ut.
Sen fick vi även en tid på måndag då vi ska till specialist mödravården för att göra en undersökningen och se så allt ser bra ut. Sen ska vi väll även prata om att bli igångsatt och om jag har tur så ska jag få bli igång satt tidigare eftersom jag har så jobbigt med illamåendet. Man kan ju alltid hoppas på det.
Skulle egentligen inte till Specialist mödravården förrens den 7 December men tyckte det var för länge att vänta tills dess.
 
Sen när vi kom hem så städade vi lägenheten. Så nu har vi städat hela lägenheten. Känns riktigt skönt, dock är det verkligen inge kul att göra men det måste göras och det blir kul när det är klart.
 
Nu ska vi börja med maten. Så att älsklingen hinner äta innan han ska iväg och jobba.

LESS

Idag händer det verkligen inte så mycket alls, har bara legat i sängen. 
Eftersom jag inte har sovit något inatt så har jag sovit lite idag på dagen. Men har nu fått tillbaka mitt illamående så mår inte så bra. Är så less på att illamåendet ALDRIG kan ge sig. Hoppas bara innerligt att det ger sig efter att bebisen har kommit ut. 
Kan även påstå att jag är väldigt less på att gå över tiden nu, den får jättegärna komma nu. 

Sitter just nu och ser unga mödrar. Aldrig verkar de ha några problem som illamående eller något. Nejnej deras graviditet är så himla perfekta. 
Nej nu får bebisen komma ut. Längtar så sjukt mycket på att den ska komma ut.
Men nej nu ska jag forsätta med att bara ta det lugnt.

Mycket att göra

Han inte blogga något igår, hade riktigt fullt upp. Blev så att när jag och älsklingen vaknade så började vi plocka fram ännu mer julpynt. Så nu är hela lägenheten julfin.
Sen hade vi tvätten. Så vi tvättade våra tvättmaskiner och lätt det sedan torka lite. Medans tvätten torkade bestämde vi oss för att gå på en promenad. 
Så blev så att vi först gick till biltema och fixade ett duschställ eller vad det heter. Ett sånt där, där man ställer alla schampoo flaskorna på. Sen blev det vidare till Rusta där vi köpte ljus till advensljusstaken. 
För att sedan gå vidare till Coop och köpa lite julpapper. 
När vi kom hem var det bara att hämta upp tvätten för då började vår tvättid ta slut och sen blev det laga middag. 
Efter det var klockan redan vid 8-9 tiden på kvällen. Så då blev det att bara ta det lugnt och se lite film. Hade även så ont i bäckenet efter den långa promenaden att jag helst inte ville röra mig.
 
Sen blev det att försöka sova, som för min del inte alls gick så bra. Hade så ont i bäckenet att jag knappt kunde röra mig och helt plötsligt började jag känna mig pigg. Så blev ingen sömn för min del.

Unga mödrar

Sitter just nu och ser på unga mödrar Danmark. Var ett bra tag sen jag såg det nu så tänkte att jag kunde göra det.
Men kan ju bara säga att man börjar bara mer och mer längta tills den kommer ut när man ser unga mödrar. Där dem har fått sina barn. Och här sitter man själv och väntar på att förlossningen ska sätta igång någon gång men det verkar den inte alls vilja göra, tyvärr. Känns även som jag har gått över jättemånga dagar typ 10 dagar fast jag bara har gått över 2 dagar. Men tiden går så enormt sakta just nu.
Även fast jag har gjort saker hela dagen idag så går tiden så enormt sakta. Man liksom bara går och väntar och väntar på att något ska hända fast inget händer tyvärr.
 
Men nu ska jag se en stund till av unga mödrar innan sambon kommer hem på "lunch/middag". Eller ja vad man ska kalla det så här sent det vet jag inte riktigt. 

Till salu.

Håller på att sälja en kamera på Tradera. Är nu bara 1 timme och 30 min kvar. 
http://www.tradera.com/kamera-systemkamera-olympus-e-420-med-tillbehor-auktion_340862_169213186
Här har ni en länk om ni har lust att vara med och slås om kameran.
 

Julpynt, äntligen!

Hejsan.
 
Har inte hunnit skriva tidigare idag. Men just nu sitter jag mitt bland julpyntet och ska äta mig en apelsin.
Vi har nämligen börjat julpynta idag. Blev så att när vi vaknade åkte vi ner till stan och byte gardinerna som var fel på och fick ett par nya likadana som tur var. Så nu har vi hängt upp dem.
Blev även att köpa lite julklappar till julklappsleken vi ska köra på julafton, kommer bli riktigt roligt. Så nu saknas det inte många julklappar så är jag faktiskt klar. Känns faktiskt riktigt skönt. Blir väll en sväng på stan någon dag och köpa dem sista.
 
Men nu ska jag äta upp min apelsin och åter gå till julpyntet. 

Inget julpynt

Vart tyvärr ingen julpynt här idag. När vi skulle strycka det nya gardinerna vi hade köpt märkte jag att de hade en vit fläck som inte gick bort. Så blir väll in till stan imorgon och byta dessa får bara hoppas att de har fler av just den gardinen vi köpte. För har ingen alls lust att försöka hitta några nya.
Så får väl bli att julpynta imorgon istället. Jag som hade sett fram emot att julpynta idag och så ska allting bara gå fel. 
 
Men nu ska jag gå från datorn. 

Julpynt

Hejsan.
 
Ingen bebis ännu tyvärr. Men får hoppas den kommer snart, dock tror jag inte det men hoppas kan man ju alltid göra.
Idag ska jag och älsklingen faktiskt julpynta lite här hemma hade vi tänkt. Får se hur det går. Blir att sätta upp lite julgardiner och ställa fram några jultomtar och sånt mysigt. Får ta lite bilder sen kanske så ni också får se.
Annars idag händer det nog inte så mycket, blir väll att plocka bort lite här hemma och sånt.
 
Men nu ska jag faktiskt göra någonting vättigt. 

Burlesque

Hejsan.
 
Har just sett en riktigt bra dansfilm. Den hette Burlesque som handlar om:
En ung kvinna flyr undan sitt förflutna genom att uppträda på en neo-burlesque-klubb i Los Angeles. The Burlesque Lounge har sett sina bästa dagar och hotas nu av nedläggning. Ägarinnan Tess, en förre detta dansös, jagas av skulder och en affärsman som vill köpa klubben. Ali anställs som som servitris men hennes ambitioner är att äntra scenen själv. Uppbackad av sina kolleger på klubben lyckas hon uppfylla sina drömmar och hennes liv tar en dramatisk vändning när hon blir klubbens huvudattraktion. 
 

Jag personligen tycker att filmen var riktigt bra, men då gillar jag dansfilmer. Dock kan jag ibland tycka att den var lite seg och så. Men tycker ändå den var helt klart sevärd. Men är tyvärr en sån där film som man bara kan se en gång. 
 
 

Dagen med stor D.

Idag är dagen med stor D. Dagen man har väntat på i nästan 9 månader. Dagen man har räknat ner till och bara viljat att det ska bli så fort som möjligt.
Men dock verkar det inte som att den lille/a verkar vilja komma ut. Nej den trivs nog för bra i magen för att vilja komma ut. Men har hellre inte trott att den skulle komma idag, har hela tiden varit inställd på att den ska komma sent. Eftersom jag har haft en så jävlig graviditet så varför ska någonting liksom gå bra?? Kommer säkert blir en jätte jobbig förlossning också och sen måste jag säkert gå över 18 dagar. 
Ja för er som inte vet så är 18 dagar här i västerbotten det man max för gå över, sen sätter de igång än.
Känner på mig att jag kommer vara en av de som måste bli igångsatt. Fast jag hoppas innerligt på att den lille/a vill komma ut förre det och gärna snart. 

Trevligt med lite besök

Hejsan.
 
Har inte hunnit skrivit tidigare. Vaknade av att min pappa ringde och berättade att han, Linda och brorsan var på väg till Umeå. Så då blev det att stiga upp och äta lite frukost.
Sen när de kom så åkte vi ner på Northbike och kollade lite på motorcyklar. Finns många riktigt fina där måste jag säga. 
Sen blev det vidare till Media Markt där brorsan skulle införskaffa sig lite grejer. Så blev det att gå där och trängas med resten av Umeå kändes det som. Det var verkligen jättemycket folk där. Tur att brorsan visste vad han skulle ha så det gick fort. 
 
Efter att ha varit och flängt lite på affärer for vi hem till oss. Där vi bjöd på kaffe och knäck. Sen blev det dags för dem att åka tillbaka mot Skellefteå. Men var riktigt trevligt att träffa dem.

Hur röstar Svenska folket???

Jag kan liksom inte förstå hur Svenska folket röstar. Men jag ska inte klaga för att jag röstar ju själv inte. Men att Malkolm och JEM skulle hamna i utrösning, vem kunde tro det???
Jag trodde att det skulle bli Benny och Isak och att äntligen skulle Svenska folket låta Isak åka ut. Men icke, han fick stanna även denna gång. Även fast han var as kass idag.
Ja så idag blev det Malkolm som fick lämna x-factor, ja ni vet redan vad jag tycker om det. Men men.
 
Har själv gjort mig redo för sägen, men ska inte riktigt sova ännu. Är så himla tomt i sägen när man går och lägger sig utan älsklingen. Men som tur så när jag vaknar imorgon så ligger han bredvid mig igen =). 
 
Men nu ska jag se lite Hart of dixie.

X-factor

Just nu sitter jag och ser x-factor. Måste säga att jag verkligen tycker att Isak ska åka ut nu. Har aldrig tyckt han har varit bra och idag tog han verkligen vatten över huvudet och det gick jättedåligt. Hoppas verkligen han åker ut.
Sen tycker jag att Awa har varit riktig duktig idag, så hoppas inte hon åker ut. 
Älsklingen for även nyss ut och jobbade igen han var hemma på middag. Så vi såg lite x-factor medans han var hemma och åt lite kvällsfika.
 
Har även hunnit tagit en skön tupplur förre att x-factor började. Kan säga att de behövdes har sovit jättedålig nu i två nätter. 
 
Men nu ska jag åter gå till att se x-factor. Hoppas ni alla har en bra fredagskväll.

Julgardiner

Idag har jag och älsklingen varit ner på stan igen. Blev att köpa julgardiner, dock så fanns bara ett par av julgardinerna kvar. Så blev att vi bara köpte ett par, men de var iaf färdiga så det känns skönt att slippa sy. Blev även att köpa en söt liten mössa till den lille/a.
Sen gick vi mest bara omkring och kollade lite julklappar. Var så himla mycket folk på stan idag, har folk inget jobb eller??
 
Sen nu när vi kom hem var ISS här och lagade vårat kök lite så äntligen kan man stänga alla luckor i köket. Dock så kunde de inte laga golvet eftersom de som har lagt de har gjort fel. Så om de ska laga det måste de byta ut hela golvet. Men han skulle prata med Akelius och de fick bestäma hur de skulle göra. 

Knäck

Nu ikväll har jag och älsklingen gjort knäck. Var så himla sugen på knäck så kunde nu inte vänta längre. Men tycker att lite tidigare kan man ju få starta än just December. 
Det värsta med att göra knäck är att det inte precis är något att göra. Bara att koka det, det blir liksom så himla tråkigt. Inte precis samma sak som när man ska baka en kaka. Men det går fort att göra och det gillas väldigt mycket.
Kan säga att det blev riktigt goda, har redan hunnit smacka några stycken =).
 
Efter knäckkokadet så blev det att laga mat. Så jag och älsklingen eller mest älsklingen gjorde kött och pommes. MUMS =). Sen tände vi lite ljus och hade det mysigt. Går ju inte att göra det i helgen eftersom han jobbar kväll i helgen.
 

Varit på stan

Hejsan.
 
Idag har jag och älsklingen varit på stan och kollat lite julgardiner. Vi hittade två par som vi nog ska köpa imorgon, dock så måste ett par sys och hur ska det gå när man inte har någon symaskin.
Men som tur så var de andra paret redan klart. Så snart får vi lite julmysigt i vår lägenhet också = ).
 
Men nu ska jag nog vila lite, är helt trött efter ha varit och vandrat runt på stan. Så kan behöva vila lite så man orkar med kvällen också.

Kamera tillbehör.

Har fastnat på att kolla olika filter till min kamera. Och har just nu hittat tre eller var det fyra stycken som jag skulle vilja ha. Men får skaffa mig det sen när jag har lite mer pengar eller önska mig det när jag fyller år eftersom det faktiskt inte är så långt kvar tills jag fyller år. 
 
Tänkte iaf publercera vilka filter jag har spanat in.
 
Närbildsfilter (+1/+2/+4) 52mm - ger en ökad förstoring.
 
UV filter 52mm - för att skydda objektivet
 
Gråfilter 52mm - minskar ljusinsläppet utan att påvärka färgerna
 
Polariseringsfilter 52mm - tar bort oönskade reflexer

APELSINER =)

Hejsan.
 
Sitter just nu och väntar på att min älskling ska ha lunch eller blir väll middag vid denna tiden. För då ska han ha köpt med apelsiner och är helt beroende av apelsiner. Och nu har jag inga hemma. Hur ska detta gå? Han kommer inte hem för om 1 timme typ och jag har varit sugen på apelsiner i 2 timmar nu.
Men sen så har jag helt och hållet tappat aptiten för mat. Mat är inge gott längre och de växer bara i munnen så måste liksom tvinga i mig mat när vi ska äta middag för annars får jag inte i mig någonting alls. Är inte alls så kul. 
 
Men nu ska jag åter gå till att se Prinsessans dagbok och vänta på att älskligen kommer hem. Och på att stalkers ska börja på tv3 som är ett riktigt bra program.

3 dagar kvar!!

Idag är det bara 3 dagar kvar tills mitt BF datum. Känner dock på mig att jag kommer gå över tiden. Men skulle gärna slippa det för jag har hemska foglossningar så kan knappt röra på mig. Bara att gå till ICA fram och tillbaka är pästen. Och kan säga för er som inte vet är att det typ bara är 5 min till ICA om inte mindre. Det ligger väldigt väldigt nära.
Känner mig som en valross. Stor och klumpig. 
 
Dessa sista dagar känns verkligen som en evighet. Tiden kan liksom inte gå saktare än den gör nu. Men liksom bara går och väntar och väntar men ingenting händer. Men jag är ändå ganska inställd på att jag kommer måsta bli igångsatt och det blir man efter man har gått över 18 dagar, så alltså den 12 December. Men ändå hoppas jag av hela mitt hjärta att den snart vill komma ut. För vill kunna göra saker igen.
Är typ omöjligt att böja sig ner och att bara gå ut och ta en promenad är ju en hel vetenskap. Eftersom jag får så himla ont. Men trots det ska jag och älskligen gå på stan imorgon och kolla in lite julklappar och julgardiner till lägenheten.

Kamera!

Är riktig dålig på att komma ihåg att blogga. 
 
Men sen sist har det väll egentligen inte hänt så mycket. Jag och älsklingen har införskaffat oss en kamera så nu kan vi äntligen ta kort på den lille/a när den känner för att komma ut. Blev en Nikon D3200, som jag är riktigt nöjd med. Har hunnit lära mig en hel del om den och kan även sammankoppla den med min mobil så jag kan överföra alla biler direkt till mobilen eller om jag vill ha en fjärrutlösare kan jag använda mobilen som det. Tyckte det var riktigt smart. 
Så nu framöver ska det bli mycket mer bilder. Ska även ta en massa bilder på den lille/a när den väll har kommit ut. För gillar verkligen inte kvalan som man får när man tar kort med en vanlig mobil. Blir ju knappast bra heller om man skulle vilja skriva ut dem eller förstora upp det. Då skulle allting bara bli pixligt. 
 
Kan säga vart en hel del om och men innan jag bestämt mig vilken jag ville ha. Först valde jag mellan Nikon D3200, Nikon D5100 och Canon EOS 1100D. Men då tyckte jag personligen att Canon EOS 1100D kändes så plastig så den uteslöt jag väldigt fort. Då fanns det två kvar som båda var bra men på olika sätt. 
Sen helt plötslig kom jag in på att jag kanske skulle ha en kompaktkamera istället för en systemkamera eller varför inte en kompakt systemkamera. Som ni märker så hade jag väldigt svårt att välja. För en systemkamera är ganska klumpig och kommer man verkligen ta med sig den över allt. Medans en kompaktkamera är väldigt smidiga. 
Men för mig som vill kunna utveckla min kamera och skaffa till olika objektiv, linser m.m. Så blev det därför ingen kompaktkamera. Men man kan ju utveckla en kompakt systemkamera men det har tyvärr inte kommit så långt med det därför blev det en systemkamera för min del. Kan verkligen inte påstå att jag ångrar mitt val. 
 
 

TOKIG!!!!!!

Tror jag håller på att bli galen på riktigt. Grannarna har spelat dålig 90-tals musik hela jävla dagen. Försöker se x-factor men har mer av deras dåliga musik än själva programmet. Hade ju varit en grej om de spelade bra musik och inte hela dagen. + Skaffa spotify premium är något less att höra deras reklam.

Spela musik för dig själv men inte för alla jävla grannar också.......

Twinight

Hejsan.
 
Nu var det ett tag sen jag skrev. Iaf i tisdags kväll for jag och Rebecca på Twinight och såg breaking dawn part 1 & 2. Måste säga att den sista filmen var riktigt bra men inte riktigt som man trodde. Dock var det ju lite synd att de var sista filmen men ja det finns ju inget att göra åt det.
Längtar redan tills den kommer ut så jag kan få se den igen och igen och igen. Men dem brukar tyvärr inte komma ut förrens i Mars.
Det värsta med att gå på bio är att folk har så bråttom, liksom man har en plats och den försvinner inte även om man inte kommer in först. Det är liksom ingen panik, alla kommer in och filmen börjar inte förrens alla har kommit in. Men ändå ska alla stå iväg så dem var tvugna säga åt dem att flytta på sig för att folk skulle kunna komma fram till kassorna men gjorde dem det.... nej själv klart inte. 
Men nog klagat på det. Kan verkligen rekommendera filmen för den är TOPPEN!
 

Trevlig dag på stan

Hejsan.
 
Idag har jag varit på stan med Amanda ett tag, vi gick runt och kollade lite. Blev att kolla in lite julklappar. Blev även kolla lite på kläder dock känner jag inte att det är så värt att köpa kläder nu för köper man kläder som passar nu, passar de inte om en månad och så vet man ju inte vilka kläder som passa om en månad. 
Träffade även Martina och hennes lilla bebis på stan. Var jättelänge sen jag såg henne typ ett halv år sen så det var trevligt. Även om det bara blev en snabbis för hon skulle iväg. Men alltid trevligt att träffa folk man inte träffat på länge. Så fick man ju se hennes jättesöta son :).
Men nu sitter jag här och håller på att laga mat samtidigt. 
 
Igår blev det åter igen en sväng på sjukhuset för dropp. Blev så att jag fick ligga på bb så man blev ju inte precis mindre sugen på att den lille/a ska komma nu. Måste säga att de på bb här i Umeå är riktigt trevligt. 
Så nu mår man bättre igen. Dock har jag blivit förkyld och så har jag fått en ny medicin för min halsbränna så i natt var första gången på 3 nätter som jag har sovit. Så känns riktigt skönt, dock är jag ändå jättetrött. Men det blir nog bättre efter att denna förkylningen har försvunnit.

Går ej att sova!

Hejsan.
 
Har inte riktigt orken egentligen till att blogga eftersom jag inte kan sova på nätterna. Har jätteproblem med hälsbränna som gör att jag inte kan sova på nätterna och inte på dagarna heller för den delen. Så idag har jag bara legat i sägen och inte orkar röra mig. Eller gick en snabbis över vägen för att gå på apoteket, ja det var min utesväng idag.
Ska idag pröva att inte äta något kvällsfika får hoppas på att jag slipper halsbrännan inatt så jag kan sova. 
 
Eller jag har faktiskt skrivit klart (tror jag) förlossningsbrevet. Så har lagt ner det i bb-väskan så nu är det gjort. Och bb-väskan till den lille/a är packad och klar. Så nu är det bara att hoppas på att det händer snart.

Jul

Hejsan
 
Idag händer det inte alls så mycket. Jag ska i alla fall se X-factor ikväll hade jag tänkt. Sen får jag väll se vad som händer, tyvärr jobbar älsklingen kväll/natt. Men sen resten av helgen är han ledig som tur är =).
 
Sitter just nu och lyssnar på julmusik och längtar till julen. Hade skrivit ett långt inlägg igår om julen men hade problem med blogg.se så det ville inte sparas så det försvann tyvärr. Längtar så sjuk mycket tills det blir dags att julpynta, ställa fram alla julsaker och klä granen. Är så himla mysigt på julen, med alla ljus och alla julgrejer. Tror nästan att julen är den bästa högtiden på hela året. Man träffar familjen och bara umgås, man ser julkalendern, man bakar en massa goda bakverk och en massa julpynt. Sen så älskar jag bara att få gå runt på stan och köpa en massa julklappar och få komma hem och slå in dem. 
Har redan köpt några julklappar men har även några kvar. Men har typ kommit på vad jag ska köpa till dem jag har kvar. 
 
Men nu ska jag sätta mig vid tv och vänta på att x-factor ska börja =)
 

Mitt liv

Hejsan.
 
Nu var det ett tag sen jag skrev. Men det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Tar det mest bara lugnt och väntar på att det ska bli dags, tycker att det kan bli dags nu jag. Men verkar inte riktigt som bebisen håller med mig tyvärr.
Idag har jag och älsklingen varit och skrivit på faderskapsbeviset, så ja nu är det fixat. Kändes dock väldigt ovärt att fara in till stan för ett möte som var cirka i 5 minuter. Var bara att skriva på ett papper som bevisade att vi var sambo, ett annat som var faderskapsbevis och ett tredje för att vi skulle få delad vårdnad. Sen var det klart. Men nu är det iaf fixat så då slipper man gå och tänka på det.

Igår var jag hos barnmoskan och allting såg bra ut som tur var. Dock har jag dåligt järnvärde fast jag äter mina järntabletter varje dag så blir det inte bättre. Kan vara därför som jag är så himla trött hela tiden. Sen fick jag lyssna på hjärtslagen och mätning av magen. Magen hade vuxit 1 cm sen sist. Sen blev det lite prat om förlossningen och vad man hade för tankar kring den.
Känns så skönt att det faktiskt inte är så länge kvar nu. Är så less på magen som är i vägen hela tiden. Dock har jag fått höra att jag har en liten magen. Men jag tycker den är GIGANTISK.
 
Sen har jag och älsklingen varit ner till stan på tisdagen och gick väll runt och kollade lite. Blev även så att vi fort till blodcentralen eftersom han skulle lämna blod och jag var så osmart att jag följde med in. Ångrade mig ganska fort att jag gjorde det. För började må extremt illa och svättas och mådde inte alls bra. Så direkt han var klar blev de att skynda sig ut och sätta sig i väntrummet ett tag. Där en snäll sjuksyster kom och kollade till mig. 
 
Oj blev visst ett ganska långt inlägg. 
 
 
Lina: Här är allting bra, hoppas allting är bra med dig med :) Kan även säga att det var sjukt gott med skumtomtar =)