Vill de ska bli helg!!

Hej!
Nu har vi varit i lägenheten igen och lämnat lite saker, dock blev det inte så mycket men bättre det än ingenting. Så nu har man ju faktiskt börjat att flytta och det känns toppen!

Men längtar jätte mycket till i helgen då ska jag få träffa min familj igen. Ja först på lördag kommer min bror och min pappa och hjälper oss att flytta.
Sen på söndag kommer min mamma och min morfar och hjälper oss, dem har med sig en hel del julgrejor och ska hjälpa oss frosa av frysen.
Saknar min familj jätte mycket så ser verkligen fram emot att få träffa alla eller nästan min syster kommer tyvärr inte.

Lägenheten!

Ja idag har jag varit och hämtat nycklarna till lägenheten, så nu är det inte länge kvar!.

Har idag också varit en sväng och kollat på lägenheten. Den är riktigt fin, men kommer bli ännu bättre när vi har börjat sätta in våra saker där och när man börjar bo där.
Fick även lite svårt att hitta vårt förådd och tvättstugan men de är tur att det finns grannar som kan hjälpa en så efter jag hade frågat en personen så fick vi hjälp att hitta. 

Men nu ska jag börja med maten och sen blir det att fara och hämta Rebecca för att sedan fara tillbaka till lägenheten och lämna lite av alla saker man har.



Dagens citat!


Nycklarna idag!

Hej!
Ja nu är det morgon igen och snart blir det iväg till stan för att gå och hämta nycklarna till lägenheten. Känns riktigt skönt måste jag säga. 
Sen blir det iväg till universitetet och skriva ut lite papper, fortsätta på IUP uppgiften medan man väntar på att börja. För att senare komma hem och fortsätta att packa och sedan ikväll börja flytta några kartonger. Nu är det inte länge kvar tills man flyttar!

JAAA!

JAG KLARADE TENTA 1 PÅ DIS KURSEN!!!!!



Duktiga är dom!

Måste säga att vissa är riktigt duktiga:









Jag vet inte om jag kan kalla detta klotter, när de är så duktiga! Det är ju bara trevligt med lite färg som fyller gatorna istället för alla mörka hus eller vad de nu är dom målar på.

Är trött!

Hej!
Idag har jag tenta, kändes inte så värst bra om jag ska säga så men får hoppas de gick bra. 
Sen for jag till stan och adressändrade så ja nu är man skriven på morkullevägen, känns riktigt skönt!

Och ja nu är man hemma och ska snart börja skriva på IUP uppgiften, men måste ta det lugnt ett tag förre är jätte trött. Och sen ikväll blir det väll att fortsätta att packa, imorgon får jag nycklarna till lägenheten! Så då blir det att fara och kolla på lägenheten och se hur den ser ut när den är klar.

Men nu ska jag börja göra något, mest troligt blir det att börja på IUP uppgiften!

Adressändra!

Hej!
Idag har jag tenta och det känns verkligen inte bra, känns som jag verkligen inte kan det. Är alldeles för mycket och är alldeles för mycket just nu som måste göras. 
Men får försöka så gott jag kan, det är de ändå man kan göra och sen se antingen klarar man de eller så klarar man det inte.

Sen idag blir det faktiskt att fara på stan och adressändra, han tyvärr inte göra det igår eftersom skulle skriva på kontraktet klockan fyra och dem stängde vid 3-4 tiden. Kändes lite fel att adressändra innan man ens hade skrivit på kontraktet på lägenheten.


When helmets make no sense...


Packar

Hejsan!

Idag har jag varit och skrivit på kontraktet på den nya lägenheten, så på onsdag ska jag fara dit och få nycklarna. Känns toppen!

Sen nu ikväll håller jag på att packa för fullt, håller på att packa ner allt som man inte behöver så har packat ner alla glas man inte behöver och allt onödigt ska också ner nu. Sen får man vänta med alla som man behöver till senare. Men ska iaf försöka packa ner så mycket som möjligt.

Men nu ska jag äter gå till min packning!

Min vecka

Detta kommer hända i veckna:
Måndag: fara mot stan och plugga
Tisdag: Tenta och packa
Onsdag: Universitetet och packa
Torsdag: Inlämninsuppgiften klar och packa
Fredag: Universitet och packa
Lördag: Packa det sista, pappa och brorsan kommer och hjälper till att flytta!
Söndag: Mamma kommer och hälsar på!

Sen på lördag och söndag blir det väll även att packa upp en massa. För man vill ju helst inte leva så himla länge med alla saker i kartonger för det är verkligen inte kul.
Men kommer bli svårt att lära sig vart man lägger alla saker i den nya lägenheten, men de ska man väll lära sig tillslut.

Mot centrum!

Idag blir det att fara mot stan och skriva på kontraktet på lägenheten, köpa flyttkartonger, ändra adress och fixa så man får internet till den nya lägenheten.
Sen idag blir det även att plugga eftersom jag har tenta imorgon, känner på mig att de inte kommer gå bra imorgon.

Men nu ska jag börja göra mig klar för att fara ner på stan och göra allt som står där uppe!


Titta vår fina adventsstake som vi har, det ända julgrejer vi har i lägenheten.

Julklappar


Jag överlevde!

Hej!
Idag har inte jag heller skrivit så mycket är på grund av att vi har fullt upp med att packa och sen har vi även städat.
Jag har fastnat för att läsa jag överlevde! med Mietek Grocher och började läsa den igår och har snart läst ut hela boken. Den är jättebra men hemsk. 
För er som inte vet vad boken handlar om är det om förintelsen. Mietek Grocher vad en av de som överlevde det och har ni skrivit en bok om hur det var. Han är även ute på skolor och föreläser om det.

Men nu ska jag gå tillbaka till mitt läsande eller kanske ska plugga!


Om ni också vill läsa boken, så ser den ut så här! Den är riktigt bra!

Om en vecka!

Hej!
Idag hag jag inte skrivit mycket på grund av att de har varit mycket att göra här.
Om en vecka bor man inte i Obbola längre utan på Morkyllevägen. Känns toppen, dock blir det att packa i massor nu eftersom det inte är länge kvar. Plus att jag har en tenta nu på tisdag plusen en nästa måndag. Så det är verkligen mycket att göra nu för tiden. 

Så på måndag blir det att skriva kontraktet på den nya lägenheten, det känns toppen!
Sen blir det även att bytta internet då och att fara och köpa flyttkartonger. 

Men nu ska jag nog antingen packa upp adventsstaken, för det blir de enda jul som kommer upp i denna lägenhet eller ska jag fortsätta packa lite.

Lite roligt

Haha hittade några riktigt roliga ID-kort idag som jag tänkte dela med mig av:


Kolla in killens namn


Vems av dems är ID-kortet?


Ja men du, vem kan detta vara? Kan vara vem som helst



Jag tyckte bara det var lite kul :)

Häftigt

Ett riktigt häftigt Hus

Framsidan


Ena sidan


Baksidan


Kan bli svårt att möblera



Skulle absolut inte tacka nej till att bo där, vet ej om ni såg det. Att det var två pooler en inne och en ute, det var typ det första som jag märkte iaf. Det skulle jag vilja bo var riktigt häftigt.

Julklappar

Hej!
Usch vad jag har varit dålig på att blogga nu dem sista dagarna, men det ska bli bättre. Har haft så mycket att göra, igår hade vi case på universitetet från 8.30-16.00 sen blev det hem till Rebecca och plugga fram till klockan 21.00 ungefär för då var jag tvungen gå mot bussen på väg hem.

Idag har jag varit med stan med Älsklingen och Rebecca och köpt lite julklappar
  • Pappa: CHECK
  • Morfar: CHECK
  • Älskling
  • Sara
  • Jimmy
  • Mamma
Så en bit har jag iaf kommit.

Blev inte mycket av igår

Hej!
Okej igår skrev jag verkligen inte så mycket men det var pga att jag var hos Rebecca och pluggade hela dagen och då menar jag verkligen hela dagen. Jag for dit så jag var där vi 10 och kommer inte hem förrens vid 12 på natten och då orkade jag verkligen inte sätta mig vid datorn och skriva nått blogginlägg.

Tyvärr vet jag inte om jag kommer skriva så mycket idag heller, för idag har jag lång dag på skolan och direkt efter det ska jag och Rebecca sätta oss ner och plugga igen. 

Men efter idag kommer jag försöka att börja skriva mer igen, skulle ju vara kul att kunna börja göra det igen


Dags att fara

Hej!
Snart ska jag fara till Rebecca och vi ska fortsätta plugga på instuderingsfrågorna. Men känner mig dock inte alls så peppad på att plugga, men det är man väll aldrig.
Men nu ska jag göra mig klar för att börja fara.

Inte skrivit så mycket idag!

Okej idag har jag inte skrivit så mycket på min blogg, men det är för att jag har varit sjuk.
Har inte alls mått så bra idag så kunde inte fara på föreläsningen eller till jobbet idag.
Men nu börjar jag må lite bättre förut om att jag håll på att svimma i duschen nyss och började må jättedåligt. Men får hoppas det har gått över till imorgon.

Imorgon får vi nog veta om vi får en av lägenheterna, hoppas hoppas! Sen får vi nog veta om den andra på fredag!! Jag hoppas verkligen skulle vara så himla skönt!

Nu bjuder jag på en söt bild!

Visst är den söt!

Rätt så coolt

Hejsan!
Surfade runt lite på internet och hittade en cool grej som jag tänkte vissa er här på bloggen.

Vad tror ni dem ska bygga?

Vad börjar det likna?

Kan ni gissa vad det är?


Jo de vart en pool som hänger fritt i luften!


Ser ni den där lilla grejen som hänger från bron, Ja det är poolen. 
Skulle ni vara bada där? Kan ju lätt säga att det skulle inte jag våga

Cool!

Har hitta värsta coola datorn som jag också vill ha. Tycker det var väldigt coolt att den i retrostil:


Ganska cool va? Skulle lätt vilja ha en sådan, men den är säker inte bilig. Det brukar de inte bli när dem gör sådant. Så tyvärr blir det nog ingen sådan här för min del.

Pluggning igen

Hej!
Idag har jag varit på föreläsningen och sen blev det att fara hem. Ska sätta mig ner och plugga lite senare men har verkligen inte orkat göra det än, men de får bli snart.

Sen har jag ju helt och hållet räknat fel på dagarna :( Det är på Onsdag som jag kanske får veta om vi får en av lägenheterna eller inte, så nu hoppas jag verkligen att det går bra på onsdag.

Men nu ska jag se nått avsnitt av Hart of Dixie innan vi ska äta tacos och sedan ska jag plugga.

Hahaha

Haha har hittat några roliga skyltar som jag tänkte dela med mig av :)
Kan ju vara positivt för dem som inte vill jobba iaf

Hmm, vilken väg ska man välja??

Alltid kul att ha två alternativ antingen svänga eller lära sig flyga ;)

Hmm, hur blir detta??

Haha dit vill då jag inte, då flygorna är så där gigantiska

Hmm lite dubbeltydligt eller?

Kolla inte bara in utsidan, utan det är väll insidan som räknas

Världens dyraste fulast husbil, iaf på utsidan men det är väll insidan man ska gå efter?

Inte så speciellt snygg på utsidan

Vet inte om jag tycker detta var så snyggt heller

Men detta skulle jag ej tacka nej till
Och inte detta heller

Och ja inte att sitta och sola där uppe heller

Hoppas!

Hej!
Snart ska jag till skolan och ha föreläsning, sen efter det blir det att sätta sig på skolan och plugga tilsammans med Rebecca sen vet jag inte om någon fler ska vara med och plugga med oss, men isf får det bli en överraskning.

Åh imorgon kanske vi får veta om vi får en av lägenheterna. Jag hoppas verkligen det och jag hoppas ännu mer att vi får den, det skulle vara helt perfekt!

Då skulle man kunna börja gå och cykla typ överallt, man kan göra det till skolan, till stan. Ja typ överalltid. HOPPAS HOPPAS!
Men nu ska jag börja göra mig klar för att fara mot universitetet!

Hart of Dixie

Hej!

Idag kanske inte jag tyvärr har varit så aktiv på bloggen men det är för att jag har pluggat idag med Rebecca. Vi har gjort några instuderingsfrågor till tenta.
Men nu ska vi inte prata om det tråkiga som att plugga, det är väl aldrig så kul att läsa om.

Så idag börjar jag följa en ny serie som jag tycker verkar väldigt bra:
Hart of Dixie
Där det handlar om en läkare som flyttar från NY till Alabama för att få sitt stipendium. Hon har fått en läkares patienter men det är svårt att komma som ny till Alabama där alla håller ihop och inte litar på dem nya. Så ingen vill ha henne som läkare och de måste hon ändra på. Hon undrar varför den gamle läkaren vill ge henne, hans patienter men de kommer hon få svar på.
Vill ni veta mer är det bara ni börjar se serien

Kanske dags att stiga upp

Godmorgon!

Nu har man nyss vaknat och ligger fortfarande kvar i sängen. Idag ska Rebecca komma hit och vi ska plugga till tentan vi har den 29 eller 30, kommer inte riktigt ihåg har så dåligt minne :(
Men idag blir det iaf en pluggdag och det kan behövas ibland, dock är det verkligen inte kul.

Men nu ska jag stiga upp och äta frukost och sen blir det att vänta in Rebecca:)

Visste du att?

- Att i genomsnitt i livet sover varje människa i 26 år?
- Sitter på toa på morgnonen i 6 månader?
- Ser på tv i 6 månader ?
- Väntar på grönt ljus i 2 veckor?
- Kysser någon i 2 veckor?


- Att det finns mer än 1000 spindelarter?
- Att orgasmer kan ge dig dålig andedräkt?
- Forsakre har upptäckt att andedräkten hos kvinnor blir aningen förändrad inom en timme efter ett samlag?
- Att i Utah kan en kvinna som drabbats av missfel bli dömd för mord?
- Att Ron Jermy påstår sig ha haft sexuellt umgänge med ca 10 000 kvinnor och medverkat i 1750 stycken porrfilmer?


- Att en giraff penis kan bli en halv meter lång?
- Att sex hjälper mot huvudvärk? det kan släppa spänningar som blickar blodkärl i hjärnan?
- Att typerwriter är den längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet?
- Att i filmen Plup Fiction används ordet "Fuck" 257 gånger?


- Att för att se sur ut krävs mer än dubbelt så många muskler som det krävs för att le?
- Att det i första olypmiska spelen tävlade alla nakna? även de manliga brottarna?
- Att endas hälften av alla amerikaner vet att solen är en stjärna?
- Att Kleopatra gifte sig med sin egen bror, Ptolemy?


- Att en ko fiser ut 600 liter metan per dag(nog att fylla 40st partyballonger(?
- Att Jimi Hendrix låtsades vara bög för att slippa amerkanska armén?


Lite onödig fakta

Sticky Chicken

Hejsan!

Nu har jag kommit hem från jobbet eller ja det var väll typ en halvtimme sen.
Måse ju berätta hur tur jag har, när jag kom hem var maten klar och de var typ bara att sätta sig vid matbordet och börja äta.
Vi åt en ny maträtt idag som vi aldrig hade ätit förut det hette, sticky chicken och det var riktigt gott måste jag säga. Det är något som kommer göras i detta hus igen, kan jag ju lugnt säga.

Idag gick det verkligen segt på jobbet, gick inte alls bra. Men fick hjälp om vad jag gjorde bra och vad jag kan förändra så det blir ännu bätte och det kändes ju bra.

Här har ni receptet om ni också vill pröva göra sticky chicken --> http://www.ica.se/Recept/sticky-chicken-714265/


Mot jobbet

Hej!
Idag har jag inte hunnit göra så mycket eftersom det fortfarande bara är morgon. Men snart ska jag iväg och jobba, men känner dock verkligen inte för att jobba idag men ibland måste man.

Snart är helgen slut och jag har inte hunnit ha någon sovmorgon, har behövt ställa väckare varje dag. I fredag så skulle vi ju på lägenhetsvisning så då var vi tvugna ställa väckare och idag ja då ska jag jobba så då blir de ju väckare.

Men imorgon då jäsiken ska det inte ställa någon väckare, då ska jag sova!

Men dags att göra sig klar och sedan dra.


Serier

Här är några riktigt bra serie som jag följer:

The vampire diaries


Desperate Housewives


Pretty little liars


O.C


Solsidan


Gossip Girl


Det är iaf några av alla serier jag följer :)

Så söt


Titta så söt han är :]

Lägenhetsvisningar idag

Hej!
Idag har jag varit på 3 stycken lägenhetsvisningar, på två stycken 2:or och en 3:a. Allihopa var på Mariehem, så dem var inte långt ifrån varandra.
Måste säga att dem två, 2:orna var väldigt snygga eller ja dem höll på att renoverade dem men dem var riktigt snygga. Dem skulle typ göra om hela lägenheten och hade gjort klart toan, nästan köket och man fick se hur golven och tapeterna skulle se ut och det såg väldigt bra ut!
Så blev väldigt sugen på att flytta dit och det var verkligen inte långt att gå till universitetet och inte så jätte långt att gå till stan. Så det skulle vara absolut toppen om vi fick en av dem lägenheterna.
Då kan man börja gå eller cykla både till universitetet och till centrum, det skulle vara toppen!
Nu är det bara att HOPPAS!!


Lugn kväll!

Hej!
Nu är jag hemma från både universitetet och från jobbet. Måste säga att de är skönt att vara hemma och bara ta det lugnt ett tag :)
Sen ikväll blir det myskväll men killen och bara ta det lugnt, fast vi har tvättid nu och det känner jag verkligen inte föra men de måste göras.
Måste säga att det är skönt att vara ledig från allt imorgon är både ledig från jobbet och från universitetet, så imorgon blir det att ta det lugnt.

Men nu ska jag gå tillbaka till att bara ta det lugnt och tvätta. Kommer skriva mer imorgon.


Bjuder på en bild på mig, på min student!!!

Föreläsning

Nu sitter jag på en föreläsning om barn som skär sig.
Där är faktiskt väldigt intressant inte som att det ser ut så eftersom jag skriver här. Men det är faktiskt det och hör om hur barn har mått och hur dem mår.
Och hur dåligt barn kan må och hur man kan hjälp barn för att må bättre.
Men nu ska jag gå tillbaka till att lyssna.

Fullt upp idag

Hej!

Idag blir det fullt upp igen, först ska jag på föreläsning och sen ska jag jobba.
Efter man kommit hem från jobbet blir det att börja tvätta för då har vi tvättid, så idag vet jag inte hur mycket jag hinner blogga.
Eftersom jag ska både jobba, gå på föreläsning och hinna tvätta men någon gång hinner jag säkert blogga.

Måste ju berätta dem goda nyheterna som vi fick igår, vi ska på två lägenhetsvisningar i morgon. Får bara hoppas vi får någon av dem och att dem är fina. Båda två är på Mariehem så de är ju väldigt nära universitetet och det är inte heller långt till centrum så det kommer bli perfekt om vi får någon av dem.

Men nu ska jag göra mig klar för att fara på föreläsning.

Min PEZ <3

Ja idag har jag ju inte sovit mycket som jag skrev i mitt föra inlägg så nu är jag jättetrött och idag blir det en tidigt kväll eftersom jag ska plugga imorgon och jag ska jobb.

Men titta vad min älskling köpt åt mig idag eftersom mina hade tagit slut, han är ju så söt <3


Så nu kan jag äntligen fylla på min PEZ masikn :D

Twiday

Hej!
Har inte hunnit skriva något idag, så får bli en sammanfattning av både de jag gjort idag och min roliga gårkväll.

Okej igår efter skolan, for jag och Rebecca på stan och väntade på att bion skulle börja.
Om någon missade det så var vi på twilightmaraton igår på bion, de var riktigt roligt. Förstå började vi med att se första filmen twilight, till den fick vi popcorn och en dricka.
Efter den första filmen twilight, blev vi då bjudna till middag och då blev det någon kycklingmacka som jag kan säga inte var någon höjdare och så fick man en dricka.
Sen blev de tillbaka in i biosalongen och se den andra filmen new moon, då var man alldeles mätt efter både popcorn, mat och en massa drick.
Den som var mindre roligt var att vid varje paus så var de sjumil lång kö till tjejtoan hela tiden, men som tur var det många tjejer som gick på killarnas så det var lite mindre.
Sen blev de tillbaka efter pausen för att se den tredje film eclipse, då kan jag säga att man var lagomt trött och ville egentligen bara sova men de kunde man ju inte göra.
Sen tillslut efter en lång dag på bio blev det entligen vad man hade väntat på den första delen av breaking dawn part 1. ÅHH kan inte säga att den var annat än SUPER!!!


Detta var vårat finna passerkort vi fick för kvällen, så vi kunde gå runt på bion när vi hade paus.


Sen när vi hade sätt alla filmerna for vi hem till Rebecca där de blev att vaka för de var inte värt att somna eftersom vi snart skulle på föreläsning. Men efter typ 2 timmar så fick vi veta att den var inställd så då blev det så jag for hem och la mig och sov i 2 timmar för då skulle jag fara till jobbet. Dock var de inte smart att sova eftersom idag har jag känt mig som jag varit bakis utan att ha druckit igår :O

TWIDAY

Godmorgon!
Idag kommer jag inte heller skriva så mycket tyvärr eller ja detta är typ mitt enda inlägg idag eftersom snart ska jag till universitetet och gå på föreläsning som vanligt.
Sen ska jag sätta mig på universitetet och plugga till nästa tenta.
Och sen ikväll blir det TWIDAY och för er som inte vet så är det att man går på bio och ser alla twilight filmerna alltså jag ska se: Twilight, New moon, Eclipse och så sist men inte minst Breaking Dawn part 1.
Kommer sitta lång tid på bio men de är det värt för de är så himla skoj att se faktiskt.
Och efter jag har sett alla dessa filmerna så ska jag fara till Rebecca och sova hos henne.

Så nu vet ni varför jag inte kommer vara så aktiv idag och kanske imorgon eftersom då ska jag på föreläsning och sen ska jag jobba.
Men efter det hoppas jag, att jag kommer bli mer aktiv på bloggen.


PEZ <3

Måste bara säga att jag har nog värdens underbaraste sambo/pojkvän, idag när jag kom hem hade han köpt PEZ och pepparkakor och så spelad han julmusik var riktigt mysigt.
Sen hade han gjort mat så den var typ klar så de var typ bara att sätta sig vi matbordet. TACK ÄLSKLING <3


Titta min super fina PEZ jag fick, man kan inte annat än att älska den :] <3


Sen pepparkakor och PEZ <3

Visst är det fler än jag som äter pepparkakor med smör på?? För min pojkvän tycker jag är knäpp som äter pepparkakor med smör på men de är faktiskt gott :]

Tentan gick nog bra!

Nu har jag äntiligen kommit hem efter en lång dag på skolan med en massa plugg.
Kändes faktiskt som det gick riktigt bra på tenta och att jag kunde det mesta. Är riktigt nöjd med min insats idag.
Så här såg dagens plugg ut:



En snabbis

Hejsan!
Detta blir ett snabb blogginlägg eftersom jag är bara hemma en snabbis, ska bara hämta min böcker och senare fara tillbaka till skolan. För att sitta och plugga inför tentan ikväll med Amme och Elina.
Men känner faktiskt att jag kan det mesta så jag hoppas att jag klarar det.
Om ni undrar så ska ja ha tenta på källkritik och statisitk.
Men nu måste jag gå igen, har precis kommit hem men snart går bussen igen tillbaka till universitetet.

Får skriva mer sen när jag kommer hem från att ha gjort tentan om jag orkar annars skriver jag mer imorgon.

Ha det bra kram!

Plugg idag också!

Godmorgon!
Idag blir det att föra till universitetet för en föreläsning, sen blir det hem och plugga för att senare för och göra en kvälls tenta. Känns verkligen inte så pepp att göra en kvällstenta, men så kan det bli ibland.
Bättre att ha kvällstenta än att ha helgtenta, hade verkligen inte varit kul att ha en tenta på helgen... men som tur har jag inte det och har inte haft det än.

Snart blir det att gå mot bussen för att fara iväg mot universitetet, men känner mig inte alls så peppad för att fara iväg vill helst bara ligga kvar i sägen och plugga till tenta för vill verkligen klara den!!


Usch så här känner jag mig med, det är så himla mycket just nu!!

Men de är bara att bita ihop och tänka att snart är det Jullov eller vad man nu kallar det när man går på universitet.

GRATTIS REBECCA

Usch har inte gått bra att ha plugg dag idag eftersom jag har gjort allting annat än att plugga. Jag har suttit vid datorn, lyssnat på musik, spelat spel på facbook osv.
Men nu har jag iaf pluggat ett tag och de har gått rätt så bra, kan faktiskt ganska mycket nu.




Sen måste jag ju bara säga GRATTIS till min kompis Rebecca som nu efter 8 månader har blivit tillsammans med Thomas. GRATTIS!!
Nu kan man äntligen säga att ni är tillsammans till de som frågar och inte alltid säga jag vet inte riktigt vad de är. Men GRATTIS!!!

Pluggdag

Usch idag kommer det bli en pluggar dag eftersom jag har tenta imorgon, men känner dock verkligen inte för att plugga.
Men ibland måste man ju göra sånt som man inte känner för och det blir idag.



Men just nu sitter jag och göra allting annat än att pluggar.
Spelar spel på facebook, sitter här vi bloggen, lyssnar på musik och söker efter lägenheter.
Jo usch vad jag är less på att bo i denna lägenhet... gör allting för att hitta en ny, men det är inte lätt.

Men nu måste jag ta mig i kragen och plugga... :(

Lördags kväll

Min blogg börjar bli bättre och bättre eller vad tycker ni?
Den är iaf inte lika tråkig nu som den var förut när den bara var vit eller när man inte hade börjat göra någonting.
Men dock så är jag ju fortfarande inte helt klar finns fortfarande saker som ska ändras på, men måste ju ha kvar lite skoj att göra tills senare.



Ikväll hade jag och killen mysmiddag och tände ljus och åt god middag.
Sen snart ska vi sätta oss och se någon film, tända lite ljus och äta chips och bara ha det bra.



Men nu ska jag vara social med min kille, hoppas ni har en bra lördagskväll

Pluggande

Hej!

Nu har jag kommit hem från pluggandet på universitetet. Det blev att plugga källkritik och statistik eftersom det är de jag har tenta på, på måndag.

Så här såg det ut när jag pluggade

Min dator, en källkritik bok, skriv häfte och en pärm med alla papper vi har fått i kursen.

Min lunch

En stor macka med kyckling, en chockladboll och en coca cola

Klicka här

Hej!

Klicka ---->Här för att följa min blogg!



Snart iväg till universitetet

Hej!
Hade helt och hållet glömt att det var lördag idag och att bussarna inte gick som dem brukar :/
Ska in till universitetet idag och plugga med Amme till tentan vi har på måndag och måste vänta tills 10:11 för då gå nästa buss.
Om ni undrar så är det helt normalt på universitetet att fara dit på en lördag och plugga, det är sådant man måste göra ibland.

Har ni några förslag på hur jag ska göra min blogg bättre och snyggare?
Har verkligen torka på hur jag ska göra min blogg och kan därför behöva lite hjälp.  Tack i förhand.



Så här känner jag mig just nu :/


We are the world

Hej!
Nu ska jag börja blogg igen.

Idag har jag varit på universitet och varit på föreläsning, den var inte intressant... men man fick veta vad man skulle läsa till tentan som jag ska ha snart.
Sen blev de fara på stan där jag träffade älsklingen och kollade lite på julklappar.

När vi kom hem igen så lyckades vi somna och sov i 4 timmar, så nu är man inte ens lite trött.




Nu innan jag ska gå tillbaka till att forsätta fixa med blogg utseendet så ska jag lägga in en låt jag har fastnat på, den är så himla bra.



Dock så börjar inte låten förrens 1:09 och i slutet så kommer typ rap som förstör låten men i mitten är den bra.

Välkommen till min nya blogg!