TRÖTT

Hejsan.
Idag har det varit en seg dag, har inte haft någon ork till att göra någonting så jag har suttit och sett heroes nästan hela dagen. Har inte kunnat sova ordentligen på länge så är därför väldigt trött. 
Men nu ikväll eller eftermiddag har jag och älsklingen gått ner till sjön. Var meningen älsklingen skulle bada men han hittade inte sina badshorts så det blev inget dopp. Men det var skönt att komma ut en sväng och var kul att gå dit ändå fast det inte blev något bad.
Men nu ska jag snart gå in i duschen :)

PAUS

Städningen går segt idag, vi har tagit ännu en än paus och varit ner på stan och köpt godis på hemmakväll som vi ska ha ikväll när vi ska se film :)
Men nu ska jag se ett avsnitt av Heroes för att sedan fortsätta med den urtråkiga städningen :(

Städning idag

Hejsan.
Idag är det städdag som gäller här i vår lägenhet. Men just nu har vi tagit en liten paus men ska väll snart åter gå till att fortsätta att städa lägenheten. Har även tvättdag idag, så då har vi gjort bort båda två för denna gång.
Men nu ska väll jag börja åter gå till städningen så vi får det bortgjort, så man senare kan gå ut i det fina vädret och sola. 

Shoppat lite

Idag har jag och älsklingen gått ner till stan, dock han vi inte gå på stan så länge eftersom vi kom ner så sent. Så det blev en snabbis för sen skulle han till jobbet. Men efter inatt så har han helg :D
Men under den snabba stunden på stan han jag shoppa ett par söta små byxor till den lill*. 
Köpta på H&M =)

HELG

Hejsan.
Har nyss kommit hem från jobbet, så nu är det HELG!! 
Nu blir det att göra sig klar för att senare fara ner till stan tillsammans med killen.
Men nu ska jag göra något att äta för att sedan börja platta håret :)

Less på att garderoben blir mindre

Ibland är man ganska less. Mina bröst växer så att min BH:ar är försmå, magen växer så att mina kläder inte passar. Min garderob blir mindre och mindre och har absolut ingen alls lust att köpa kläder. För antingen blir det försmå eller så i November/December så blir de förstora.
Okej ska inte klaga älskar tanken på min lilla familj och att vi ska ha barn. Åh det är jättemysigt att gå och kolla/köpa kläder och grejor vi behöver till barnet.
Längtar verkligen jättemycket till November vill att barnet ska komma nu eller ja att det ska bli november nu! :D

Mot jobbet snart.

Godmorgon, blir ett snabbt inlägg nu på morgonen.
Håller på att äta fukost för att senare göra mig klar och fara till jobbet. Men som tur så jobbar jag bara till 1 så får hoppas det fina vädret håller i sig tills dess.
Hoppas ni alla får en underbar dag :)

Byter programvara

Har länge suttit och funderat om jag ska våga uppdatera min programvara på min Mac till det nya som har kommit mountain lion och nu efter många timmars väntan på att jag ska våga. Håller jag på med det nu, så därför sitter jag på min killes dator medans min håller på att installeras.
Tror jag håller på att krossa mina ben eftersom min dator är jättelätt och så gå till en tung och klumpig dator. Saknar redan min lätta dator, men om 2 min så är den klar :D
Men nu är det dags att byta tillbaka för nu är min dator klar :D :D

Mysig morgon

Hejsan.
Har inte hunnit skriva tidigare idag eller har inte suttit vid datorn tidigare idag. 
Jag och älsklingen tog en lugn morgon med att äta fukost i sängen och såg en film, blev att se Transformers dark of the moon. Eller vi såg en del av filmen sen for vi och stor handlade på Ica maxi. 
Efter det har vi hunnit svänga förbi Rusta och ÖB för att kolla på ett tvättställ och korgar som vi ska ha i våra garderober för att rymma den lilla/lilles kläder.
 
Men nu är jag hemma igen och Älsklingen har farit till jobbet. Så ikväll blir det en lugn kväll.

Tisdag

Efter att ha varit borta i helgen skulle jag ju äntligen få sova bredvid min älsklingen igen hade jag tänkt, men så blev det inte. Eftersom när min älskling kom hem från jobbet inatt/imorse så skulle jag upp för att göra mig klar för jobbat. Trött som jag var, kändes som jag inte sovit någonting så gjorde jag mig klar för att fara och jobba. 
For och jobbade till klockan 11 och tiden gick förvånadsvärt fort. När jag kom hem så lät jag älsklingen sova ett tag till eftersom han nyss gått och lagt sig nästan. 
Så efter att jag tagit det lugnt ett tag väckte jag honom och vi åt lunch/frukost tillsammans. Sen hjäpte jag han att redovisa eftersom vi hade lite brottom för vi skulle ner till stan inom älsklingen började jobba igen. 
Inne i stan hittade jag ÄNTLIGEN något att ha på mig på bröllopet, blev en klänning som jag hittade på gina tricot.
 
Denna klänning blev det att jag köpte. 
 
Här även hunnit kolla in H&Ms hemsida där de fått in nya barnkläder som jag kommer att beställa inom en snar framtid. Men de får ni se när jag beställer dem.
Nu ska jag fortsätta laga mat till min och älsklingen, för snart kommer älsklingen hem på Middag och då ska den vara klar. USCH jag hatar verkligen vara i köket...

Min helg

Hejsan.
Har tyvärr inte hunnit skriva något eftersom jag har haft fullt upp i helgen, har varit i Skellefteå :)
 
Fredag:
Blev det att stressa sig in till stan eller först packa väskan och sen ta bussen till Skellefteå som ännu en gång var gratis. Man kan ju inte precis klaga. 
Eftersom jag och min syrra skulle åka till Byske direkt jag kom till Skellefteå och packa ihop våra grejor vi har där. Så blev att ta med hem lite grejor som jag hade när jag var lite, lite mjukisdjur, lite julpynt och några skor. Vi var tvungen packa ihop våra grejor som vi har där eftersom vår morfar ska sälja sitt hus och flytta in till Skellefteå. Så var ritkigt trevligt att träffa både min syster, min morfar och Kiara :D
Blev även en snabbis på byskemarknaden för att äta middag, blev PIZZA <3.
 
Lördag:

Vart det en tväris in till stan för att köpa min farfars födelsedagspresent eftersom vi skulle fira han på Söndagen fast egentligen har han redan fyllt år. Sen blev det att träffa Magda en stund, var typ på riktigt 1 år sen vi såg sist. Och lika kul är det varje gång vi ses, dock kan vi inte synas så ofta eftersom hon bor i Sundsvall så är ganska långt mellan oss. 
På kvällen blev det ett dopp i bubbelpoolen och bara ha det skönt. Men just när jag hade duschat klart så kom mina kusiner och ville bubbla. Så då bubblade dem, men jag kände inte för att gå i igen efter att just ha duschat. 
 
Söndag:

Blev det att fira min farfar som hade fyllt 75 år. Så då blev det att fara till farmor och farfar där det bjöds på grillat, MUMS :D
Så var mina kusiner där, är riktigt trevligt att träffa dem. Vi träffas tyvärr inte heller så ofta eftersom dem bor i Stenungsund det är ganska nära Göteborg. Så det är en bit till dem kan man ju säga.
Sen på kvällen blev det att ta det lugnt och inte alls göra så mycket
 
Måndag:

For jag och pappa till Byske för att spela minigolf + att lunch med mina kusiner, faster, farmor och farfar, var riktigt trevligt. Dem hade gjort om minigolfbanan där sen jag var där sist så det var lite roligt. Dock blev lunchen ingen vidare eftersom den hade stått framme hela dagen så var den kall och hård. Så jag och pappa for nästan direkt efter det och köpte var sin pizza och åt i stället. Sen blev det brottom att packa för att skjutsa mig till Lövånger för att jag skulle ta Daniels mammas bil därifrån till Umeå. Och pappa skulle fara och se syrran när hon körde trav. Grattis syrran till 6 plats :D
 

Gårdagens sjukhus uppleveles

Hejsan.
Skrev ju att jag skulle uppdatera bloggen igår när jag kom hem från sjukhuset. Men jag orkade rent utav inte så därför blev det inte av.
Så uppdaterar nu istället. Igår var jag på sjukhuset eftersom jag har haft och tydligen fortfarande har väldigt kraftigt illamående som kommer och går i perioder. Så vanligt viss brukar jag åka in varje vecka för att få dropp eftersom jag inte får i mig någon mat eller något att dricka. Men denna gång var det 3 veckor sen därför trodde både jag och de flesta att det hade gått över men tyvärr inte.
Men nu hoppas jag verkligen det har gått över, för det börjar bli svårare och svårare för varje gång att hitta mina blodkärl, så varje gång jag åker in blir jag en nåldyna. Men iaf så har jag kommit upp i högkostnadsskyddet så från och med igår så är det gratis. Känns ganska skönt att slippa betala mellan 100-300 kr varje gång. Men dock börjar jag känna att jag varit in för ofta eftersom jag har kommit upp till högkostanadsskyddet.
 

På sjukhuset

Hejsan!
förlåt för att jag inte uppdaterade bloggen igår men mådde jättedåligt. Så nu ligger jag på sjukhuset och väntar på doktorn och sen någon gång få åka hem. Men skriver mer när jag kommit hem

Min dag

Hejsan!
Har tyvärr inte hunnit blogga förrens nu. Har nämligt nyss kommit hem från att ha gått ner till stan med älsklingen dock blev det inte att gå på stan nå länge bara 15 min typ eftersom då började älsklingen. Så då blev det så att jag åkte hem och gick på ica och handlade. 
Förre vi for ner till stan har jag och älsklingen varit ute och sprungit/gått fort, men då så livet i magen i från så får se hur jag ska göra nästa gång vi ska ut. Om det blir så att jag tar cykeln då.
 

so true even though it shouldn't


Fjantar oss :P

Jag och älsklingen fjantar oss :P

Bebis kläder :)

Hejsan.
Innan helgen lovade jag att jag skulle lägga upp en bild på de söta tofflorna min pappa köpte åt den lilla/lille. Så här kommer den efterlänktade bilden.
Visst var de söta :) 
 
Här kommer även en bild på en jättesöt onepiece som jag och Älsklingen hittade på lindex som vi bara blev tvungen att köpa :)
Älskar att det är hörlurar på huvan eller vad det kalas. 

Min helg

Hejsan.
Idag kom jag hem från att ha haft en bra helg i Lövånger. Har hänt rätt så mycket i helgen.
Älsklingen har hjälp hans mamma att klippa gräsmattan, vi grävt en rabatt, Älsklingens brorson hittade en rädd liten fågel i ladan så den hjälpa vi ut, vi har grillat, ätit mjukglass i lövånger m.m
Jag, älskligen, älsklingens kusin och hans flickvän spelade lite kubb var riktigt roligt och ja får väll skrytta och säga att jag och älsklingen vann :)
Vi har hunnit med en massa roliga saker nu i helgen. Det enda jobba var att varje 2 av 3 nätter blev vi störda av myggor, det var typ mygg invation i sovrummet så det var inte kul. Men sista natten satt vi in en sån där myggdödare så då slapp vi dem. :D
 
Kom även i helgen på en låt som jag och min syster hörde ofta när vi var små. Tänker på Mormor direkt jag hör den. SAKNAR DIG MORMOR <3
 

Hejsan

Hejsan.
Idag är jag verkligen inte så pigg, är jätte trött. Efter att inte ha kunnat sova någonting inatt och knappt någonting igår heller. Men har iaf varit och jobbat i 4 timmar.
Men nu blir det att packa väskan, hoppa in i duschen, fixa håret och sedan far jag och Älsklingen mot Lövånger för att spendera helgen där.
Så kommer därför att inte blogga under helgen för att blogg.se har fortfarande inte kommit på mobilappen på android. 
 

Hatar att komma på rubrik

Idag blir det eller om en stund blir det så att jag ska dra mig ner mot stan för att kolla på kläder som jag kan ha på bröllopet vi ska på i Augusti. Det är min killes kusin som ska gifta sig. Och jag känner mig lite i panik för att jag inte har hittat eller orkat lite några kläder än. Känner liksom ingen lust för att shoppa längre när man vet att magen växer och snart kan man ändå inte ha kläderna längre. 
Men men måste hitta något att ha på mig på bröllopet. Längtar verkligen tills vi sticker ner till Gotland, där bröllopet ska vara. Har aldrig tidigare varit på Gotland och alla säger att det är så himla fint. Så man kan inte annat än längta

Gårdagen

Hejsan.
Gårdagen blev riktigt trevligt. Var himla roligt att träffa min bror och min far + linda. Blev att vi for åt frukost/lunch på eastern palace som måste vara den godaste kina restaunrangen i Umeå. De har en jättegod buffe så är man i Umeå och aldrig varit där så måste man gå dit och pröva. Men dock är det inte så värt gå dit på kvällen för blir samma buffe mycket dyrare. Men på lunch då är det absolut värt det.
Sen gick vi på stan en stund och pappa hittade ett par nya solglasögon som var riktigt snygga och ett par super söta toffler åt den lilla som kommer i November ska ta kort senare och lägga ut bild på dem tänkte jag :)
Blev även en sväng till North bike eller vad det heter. Det är en motorcykel affär här i Umeå, som har riktigt snygga motorcyklar. 
Sen blev det åka till oss och brorsan och pappa hjälpa oss att sätta upp tre lampor + att jag fick leka lite elektriker var ganska kul faktiskt. 
Sen var klockan väldigt mycket så det blev dags för dem att åka mot Skellefteå igen. Alltid lika tråkigt när dem måste åka. Men alltid lika kul när dem kommer :)

Godmorgon

Godmorgon.
Idag ska min pappa och brorsa komma till Umeå. Ska bli riktigt trevligt :)
Får se vad som kommer hända idag :). Men nu ska jag faktiskt göra mig klar och sen vänta på att dem kommer :)

Dåligt av mig

Hejsan bloggen har verkligen varit dåligt på att blogga den senaste tiden. Men det har varit så mycket att göra eller så har jag inte orkat.
Men nu ska jag verkligen komma igång med den igen. Har bestämt mig för det nu. 
Ska också försöka att göra om min blogg eller ändra designen men då måste jag få låna älsklingens dator för tycker det är lättast att jobba i paint och de har ju inte mac.
Men men kommer inte heller att lägga upp så himla mycket bilder tyvärr eftersom gillar verkligen inte att ta kort på mobilen och har inte kunnat köpa en nya kamera än :/ Men hoppas jag kan köpa en nya kamera snart så kommer det komma mer bilder på mig blogg :)